reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

Dzięki Mała!!!!!  ;D

I jesz to z chlebem czy ryżem czy ... czym?

Ja mam cukinię, ale to jest prawie to samo, i chyba dorzuce jeszcze do tego pieczarki, czyli zrobię danie typu "co się nawinie" ;)

reklama
i tak najlepiej Doxa! zawsze pyszne rzeczy z takiego mixa wychodzą! wiem bo nie raz już sprawdzałam na różnych daniach i produktach. :)
A kabaczka jesz jak chcesz, ponieważ jest to na zasadzie lecza, więc jesz czy z ryżem czy z chlebem... :)
Ja nagotuje zawsze ryzu do tego, ale prawie nigdy go nie jem, bo wcinam kabaczka miseczkami, więc ryż już mi się nie mieści! ;) :laugh:

możecie powiedzieć , że jestem nawiedzona ale naszło mnie na placki ziemniaczane i już starłam ziemniaczki a zaraz będę wcinać ummmmm takie pyszności

no i jak tam kabaczek?
Ja ci sie nie dziwie Magda, ze chcialo CI sie trzec ziemniaczki na placki...tez jutro zrobie, narobilas mi smaka ;)
a ja zrobilam pizze :) pyszniutka tez byla, na srednim ciescie z grubymi plastrami pomidora....
a i chcialam podziekowac za pomysl spagetti sprzed paru dni, zrobilam wczoraj, tylko, ze sosik zrobilam ze swierzych pomidorow. Podsmarzylam na oliwie drobno poktojaana marchweke, pietrudzke i seler ( ja dalej nie jadam cebuli :() jak to bylo lekko takie sobie, dodalam pokrojone pomidory,na koniec swierza bazylie - bylo pyszne, wcale nie bylo z tam sporo roboty a bardzo zdrowiutkie ;)

:-( w moim mieście nie znalazłam kabaczka !!! I nici z przepisu :-)

Teraz za to zjadłam ogromną ilość arbuzika, ciekawe tylko ile razy w ciągu nocy będę w toalecie :-)

niw chcialam nic pisac o robocie, bo myslalam, ze to byloby glupio, jakbys musiala trzec recznie a jy tu z jakims robotem.....ale widze, ze Ty tez ulatwiasz sobie zycie ;) To tym bardziej placki smakuja, jak mozna sie na nie zdecydowac w 5 minut i za nastepne 5 miec je na talerzu ;)

reklama
Do góry