reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
ja Maklowicza uwielbiam... moze nie za przepisy, ale za to jak opowiada... on z wyksztalcenia jest historykiem i widac te jego sklonnosc do gawedzenia... ;)
Pascal jest sympatyczny, wiec milo sie go oglada... ale nie powiem, jego kuchnia jest jak dla mnie zbyt egzotyczna...

a babskiej telewizji to w ogole nie ogladam, dlatego nie wiem kto to Tessa czy Nigella...
...wole Pogromcow Mitow, Brainiaca czy Test Case... ;)

A ja właśnie Makłowicza lubię za przepisy - za zupę piwną ;) za mule w winie i parę innych. Mimo, że nie zawsze są dostępne składniki - raczej nie ma niewiadomo jak wymyślnych składników, no i bardzo go cenię za przepisy stare, zapomniane z różnych regionów Polski np kartacze. soczewiaki, kutie itd
Pascal niestety zbyt egzotyczny, wiele jego dań niejadalnych, na a desery to już wogle tylko popatrzyć - suflet z jabłek mimo połowy cukru strasznie przesłodzony.

No ale wiadomo - każdy sądzi według siebie ;D

jeeesuuu dziewczyny... wlaczylam to BabaTV i mi rece opadly.... ::)

wlasnie dyskutuja z Boguslawem Kaczynkim o tym, w ktora strone ma byc skierowane uszko filizanki, zeby sie pieknie prezentowala... a to komu jak jest wygodnie pic to sprawa nieistotna... ::)
.... i to tak zawsze tam jest???
bo jak tak, to dziekuje za taka rozrywke.... i za Tesse, i za Nigelle tez ::)

ja też Makłowicz TAK, Pascal - tylko do pooglądania, TVN Style w umiarkowanych ilościach najchętniej o ogrodach w mieście

reklama
hi, hi ja przepisów Pascala też nie wprowadzam w życie, bo on składniki podaje na oko ;) Ale lubię go oglądać! Mówi wiele przydatnych rzeczy tzw. trików kuchennych i w ogóle sympatyczny jest!

Teddy a co Ty włączyłaś? Lekcję stylu?

Do góry