reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

Dzięki za proporcje!!! Jeszcze jak by Ci się przypomniało jak to w sosie idzie ;) A jak nie to napisz jaki to ma mieć smak? Coś jak w sosie miodzio?

reklama
magdusiek fajny ta salatka jutro zrobie ja strasznie lubie rukole jem ja prawie codziennie ;)
ale i szpinak bardzo lubie ale z truskawkami i sosem z musztarda bym chyba nie zjadla to Tessa C.B z TVNStyle mowila o takiej kompozycji jak sie nie myle ;)

tessa dziś robiła musli i salatkę owocową. to powtórka chyba była, ale ja nie widziałam :) i dzisiejsze przepisy ogromnie mi się spodobały. bo w ogóle to mnóstwo było jeszcze o jajkach :D a ja uwielbiam jajka ;)

dokładnie proste przepisy na które w zyciu bym nie wpadła.
chociaż ja najbardziej na świecie kocham nigellę :) ją samą bym zjadła. mniam ;D

No tak Nigella fajna babka i super gotuje, ale wg mnie wiele składników które one używa są albo niedostępne, albo drogie, a po drugie niestety, ale jej kuchnia do lekkiej i nietuczącej nie należy ;)

reklama
booszzzee... ja to w ogole nie wiem o czym Wy mowicie... ;)

ja to tylko Maklowicz i ew. Pascal... ;)

Do góry