reklama
aha ja chciałam jeszcze dodać, ze ja karkówkę miałam z kością i nie chciałam jej odkkraiwać przed pieczeniem, zamarynowałam więc w całości i też świetnie przeszła czochem 
poza tym do sosu dodałam pieczarki (przekrajane na pół) i marchew (w półkrązkach). a mięso przed polaniem sosem (marynatą) posmarowałam gęstym płynnym miodem.
i ja dodałam duuużo papryki. żeby było ostrrrre ;D
ale marynatka paluszki lizać. i jak się zacznie sezon grillowy to będzie jak znalazł!!
poza tym do sosu dodałam pieczarki (przekrajane na pół) i marchew (w półkrązkach). a mięso przed polaniem sosem (marynatą) posmarowałam gęstym płynnym miodem.
i ja dodałam duuużo papryki. żeby było ostrrrre ;D
ale marynatka paluszki lizać. i jak się zacznie sezon grillowy to będzie jak znalazł!!
reklama
Podziel się: