reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
Doxa - ale mi smaka narobiłaś tymi chlebkami. Zdolna z Ciebie bestyja ...

a kiełbachy spowodowały u mnie ślinotok mniaaaaaaaam

znów mi nikt o tych chrzanionych bułeczkach nie przypomniał. i znów nie mam nic na śniadanie. Nawet jogurtów...

magdusiek właśnie ci wszyscy starają się przypomnieć!!! jakoś tak subtelnie... żebyś się nie zestresowała :laugh:

subtelnie :) dzięki. to ja jutro proszę mniej subtelnmie np. "magdusiek, leniu, czy ulepiłaś bułeczki?" bo tak czytam, czytam i nic nie kapuję :)

Magdusiek to biegusiem do kuchni!! A jak Ci się nie chce bawić to chlebuś - miesza się góra 5 min łącznie z odmierzaniem składników ;)

Teraz nie dam rady, naustawiane mam wszystko za szklanymi pojemnikami i za miskami - jak zacznę wyciągać to Natalie obudze, a ja mam jesdzczd plany na wieczór i wolałabym, żeby spała. Ale jutro proszę, przypomnijcie, nie mogę głodna chodzić ;)

reklama
magdusiek pisze:
Teraz nie dam rady, naustawiane mam wszystko za szklanymi pojemnikami i za miskami - jak zacznę wyciągać to Natalie obudze, a ja mam jesdzczd plany na wieczór i wolałabym, żeby spała. Ale jutro proszę, przypomnijcie, nie mogę głodna chodzić ;)

Magdusiek a jakie masz plany na wieczór, że wolałabyś żeby mała spała????? ;) ;) ;) ;)

Do góry