reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pewnie tak, że trzeba pamiętać wpisać dwa, jak się ma dwa dłuższe imiona i długie nazwisko może zabraknąć kratek, a jak się weźmie potem podwójne nazwisko, to już w ogóle pisania i pisania

reklama
A ja sobie wymyśliłam dla Mikołaja drugie imię długie-Arkadiusz po tatusiu i do tego mamy długie nazwisko,ale co tam, najwyżej się pomęczy;) Nasz drugi Synek będzie miał tak na 90% imię Marcinek i na drugie Łukasz. Bardzo mi się podoba imię Bruno, Borys, Maksymilian, ale niestety mojemu M. ciężko dogodzić:/

Ja np mam krotki imie, na drugie mam Katarzyna, panienskie nazwisko i to po mezu na 14 liter i czesto mialam problem z wypelnianiem dokumentow.
Trzeci syn tez nie bedzie mial lekko, ale skoro ja przezylam on tez da rade :)

Venus, ja chcialam Borysa, uwielbiam to imie, ale moj maz tez sie nie zgodzil.

Ostatnia edycja:
A ile tego wypełniania w urzędach, że to ma być taki problem? :-D Co dziennie się tego nie robi :-D poza tym teraz wszędzie są rubryki i na pierwsze imię i osobne na drugie. Czasem jest rubryka na jedno imię z adnotacją, żeby wpisać tylko pierwsze imię. To akurat żaden problem w dzisiejszych czasach ;-) Mnie się podobają 2 imiona :-) a jak ktoś ma jedno to ma i co z tego, niech ma ;-)

Hubson jak przekonasz swojego męża do Borysa to napisz mi jak to zrobiłaś:-D

Borys - piękne imię :tak: Ale nie wiem, dlaczego facetom się nie podoba :no: Też chciałam Borysa i spotkałam się z takim sprzeciwem, jakbym wybrała jakiegoś Bożydara lub coś w tym stylu ;-)

Borys - piękne imię :tak: Ale nie wiem, dlaczego facetom się nie podoba :no: Też chciałam Borysa i spotkałam się z takim sprzeciwem, jakbym wybrała jakiegoś Bożydara lub coś w tym stylu ;-)

Moj maz mowi, ze to imie dla psa :/

Elifit, nie pamietam. Ale maz chcial Natasze, gdyby byla dziewczynka.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry