- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Katka***
Fanka BB :)
No słyszę dookoła, że Oliwia jest bardzo popularna a jeszcze nie trafiłam na żadną Oliwię ani na małą ani na dużą. Za to dookoła wszędzie Julie i Zuzie.
haust
Zgadzam się - Alicja fajne imię I ostatnio coraz bardziej popularne (w rankingu popularności w pierwszej 10 jest)
Oliwia jak dla mnie bardzo ładne imię - też o nim myślałam, ale w mojej miejscowości w tym roku już 2 Oliwie się urodziły (a nawet połowy roku nie ma ) i wahamy się teraz między Natalią i Zosią :-(
Oliwia jak dla mnie bardzo ładne imię - też o nim myślałam, ale w mojej miejscowości w tym roku już 2 Oliwie się urodziły (a nawet połowy roku nie ma ) i wahamy się teraz między Natalią i Zosią :-(
agulam
Oliwia to dziwne/inne było ale 15 lat temu chyba albo jescze wczesniej
dla mnie wymyslne to takjak Katka pisala ,Jesika Wanessa ajeszce znam Wirginia i Taida(slyszalyscie kiedys?
Haust ja bym sie pewnie nad Zuzia zastanawialaa ale mamy mala sasiadke
dla mnie wymyslne to takjak Katka pisala ,Jesika Wanessa ajeszce znam Wirginia i Taida(slyszalyscie kiedys?
Haust ja bym sie pewnie nad Zuzia zastanawialaa ale mamy mala sasiadke
Katka***
Haust Natalia jest piękna :-) ja mam Natalkę w domu :-)
Wiecie co najważniejsze by imię się rodzicom podobało a nie wszystkim dookoła, prawda??? A co reszta o tym myśli to miejmy w nosie
Wiecie co najważniejsze by imię się rodzicom podobało a nie wszystkim dookoła, prawda??? A co reszta o tym myśli to miejmy w nosie
u nas będzie Zosia albo Alicja, podoba mi sie jeszcze Liliana. Mika masz racje, ogolnie chyba niektore imiona kojarzą sie z konkretna osobą której np nie lubimy albo cos, u mnie w rodzinie to nie dogodzisz, np tesciowej nie podoba sie Lilka bo zna jakąs i sie jej zle kojarzy, znowu mojej mamie Zocha, ale na szczescie to nasze dziecko więc i my bedziemy wybierać imie
Hubson
Najwazniejsze to nie dac sie sterroryzowac otoczeniu (glownie rodzina sie lubi wtracac) jesli chodzi o wybor imienia. Pamietam jak moja mama sie na mnie obrazila, bo wybralam dla dziecka imie "jak dla ruskiego terrorysty" (Igor). W ogole cala rodzina krecila nosem, ze co to za imie. Ucielam te gderania, ze to moje dziecko nie ich i przestali komentowac.
Zatem babeczki, nie dawajmy sie i nazywajmy nasze dzieciaki jak chce.my my, a nie nasze babcie, ciocie czy inni wujkowie.
Mika, oj tak, sa irytujace imiona -u mnie problem z wyborem imienia dla synka z racji bycia nauczycielem. Niemal kazde imie kojarzy mi sie z jakims niefajnym uczniem i bylo bardzo ciezko sie zdecydowac na imie dla synka ( do teraz jestem niezadowolona z wyboru zreszta).
Zatem babeczki, nie dawajmy sie i nazywajmy nasze dzieciaki jak chce.my my, a nie nasze babcie, ciocie czy inni wujkowie.
Mika, oj tak, sa irytujace imiona -u mnie problem z wyborem imienia dla synka z racji bycia nauczycielem. Niemal kazde imie kojarzy mi sie z jakims niefajnym uczniem i bylo bardzo ciezko sie zdecydowac na imie dla synka ( do teraz jestem niezadowolona z wyboru zreszta).
Ostatnia edycja:
reklama
s.michalina
Hubson - no nie dziwię ci się, że masz problem z wyborem imienia, przecież co roku masz nowych uczniów i charakterystyka/skojarzenie samo się przypina.
Zosia mi się podoba ale Zofia niestety już mnie, dlatego u nas odpadła.
Zosia mi się podoba ale Zofia niestety już mnie, dlatego u nas odpadła.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: