arabelka
Fanka BB :)
też ładnie!a u nas po burzliwych obradach czy Alicja czy Natalia na 95% będzie Zuzia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też ładnie!a u nas po burzliwych obradach czy Alicja czy Natalia na 95% będzie Zuzia
Ladnie, ale Alicja tez ladniea u nas po burzliwych obradach czy Alicja czy Natalia na 95% będzie Zuzia
u nas będzie Aleks, tak dzieciaki wymyśliły, bo siostra M ma małego Olafa i wszyscy na niego wołają Oluś, ale pewnie i tak czasami i nasz będzie Olkiem.Arabelka - u nas będzie Aleksander, ale zamierzamy do niego mówić Alek mam siostrę cioteczną Olę i od małego wszyscy wołamy na nią Olek/Oluś, więc dwóch Olusiów żeby nie było to Alek
A z takich bardziej crazy to podobają mi się i mojemu partnerowi również Mieszko i Krzesimir tylko nazwisko będzie samo w sobie ciężko wymawialne i to byłoby chyba za dużo.
to były moje typy tylko w odwrotnej kolejności ale u reszty rodzinki nie przeszłoPoza tym podobają mi się imiona: Wiktor, Leon, Konstanty (Kostek) (zaraz poczytam czy któraś z Was się na takie zdecydowała).