reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny fajnie, że macie jakieś opcje co do imion, bo u mnie pustka, nic mi się nie podoba tak wiecie-wow;) Chciałabym już mieć te 2 imiona naj:D
Segi z tych imion co wymieniłaś to najbardziej podoba mi się Alicja-śliczne jest:)
Dorotar Blanka jest fajne :)

reklama
ANGELIKA dzięki tylko teraz dylemat LILIANA CZY LILIANNA :-).

VENUS dziekuje ,zobaczymy co M powie na BLANKE :-)

Alicja bardzo ladne imie ,ale jak dla mnie zbyt popularne a ja lubie takie bardziej wydziwiale :-)

Mi dla dziewczynki najbardziej podobało się Alicja.
Dla chłopca stanowczo moim faworytem jest Wiktor, ale mąż się nie chce zgodzić :no:
Jak na razie w ramach kompromisu stanęło na Arturze :-)

Dla chłopca stanowczo moim faworytem jest Wiktor, ale mąż się nie chce zgodzić :no:

Widzę że Alicja bardzo modna znów, moja siostra ma tak na imię - a jej mąż to Artur ;-)

a u nas
chłopiec- Filip
dziewczynka- Natalia, (mąż jeszcze walczy o Nicole) ale ja mowie stanowcze NIE :):):):):):):):):):):):) bo w rodzinie mam 3 ciotki Nikole :):))

z USG wychodzi dziewczynka wiec mam mało czasu na walke o imie Natalki hahahahahah:):):):):)::):):):):))

Nad Filipem też myślałam, ale maż mówi że Filip z konopi :laugh2::laugh2:

Ładne jest też imię Tymon.

Dla dziewczynki oprócz wspomnianej Ali ładne też jest Nela, Nina, Stefania, Hania

mój tez tak powiedział.....ze będzie Filip z konopii...albo fifi z rodzinki zastępczej......:) ale co tam...........:)

Mój syn ma na drugie ARTUR tez mi się to imie podoba ,i to Artur nie ma po kims z rodziny tylko dlatego ze podobalo mi się :-)
a u nas
chłopiec- Filip
dziewczynka- Natalia, (mąż jeszcze walczy o Nicole) ale ja mowie stanowcze NIE :):):):):):):):):):):):) bo w rodzinie mam 3 ciotki Nikole :):))

z USG wychodzi dziewczynka wiec mam mało czasu na walke o imie Natalki hahahahahah:):):):):)::):):):):))
mnie się kiedyś bardzo Natalia podobalo :-).Moja babcia miała tak na imie i jakos tak bardzo cieplo wspominam to imie i ogolnie ladne imie :-).

No i Mezowi BLANKA I BIANKA się nie podobają .

Będzie jak się nic nie zmieni

Chlopak - SAMUEL
dziewczynka- LILIANNA

reklama
U nas Zuza i Jakub. Chciałam Mikołaja ale ciężko będzie przekonać moich panów.

Liliana ślicznie :)
Ala to moja siostrzenica :)
Tymon drugie imię mojego syna :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry