reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla naszych pociech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny fajnie, że macie jakieś opcje co do imion, bo u mnie pustka, nic mi się nie podoba tak wiecie-wow;) Chciałabym już mieć te 2 imiona naj:D
Segi z tych imion co wymieniłaś to najbardziej podoba mi się Alicja-śliczne jest:)
Dorotar Blanka jest fajne :)

reklama
ANGELIKA dzięki tylko teraz dylemat LILIANA CZY LILIANNA :-).

VENUS dziekuje ,zobaczymy co M powie na BLANKE :-)

Alicja bardzo ladne imie ,ale jak dla mnie zbyt popularne a ja lubie takie bardziej wydziwiale :-)

Mi dla dziewczynki najbardziej podobało się Alicja.
Dla chłopca stanowczo moim faworytem jest Wiktor, ale mąż się nie chce zgodzić :no:
Jak na razie w ramach kompromisu stanęło na Arturze :-)

Dla chłopca stanowczo moim faworytem jest Wiktor, ale mąż się nie chce zgodzić :no:

Widzę że Alicja bardzo modna znów, moja siostra ma tak na imię - a jej mąż to Artur ;-)

a u nas
chłopiec- Filip
dziewczynka- Natalia, (mąż jeszcze walczy o Nicole) ale ja mowie stanowcze NIE :):):):):):):):):):):):) bo w rodzinie mam 3 ciotki Nikole :):))

z USG wychodzi dziewczynka wiec mam mało czasu na walke o imie Natalki hahahahahah:):):):):)::):):):):))

Nad Filipem też myślałam, ale maż mówi że Filip z konopi :laugh2::laugh2:

Ładne jest też imię Tymon.

Dla dziewczynki oprócz wspomnianej Ali ładne też jest Nela, Nina, Stefania, Hania

mój tez tak powiedział.....ze będzie Filip z konopii...albo fifi z rodzinki zastępczej......:) ale co tam...........:)

Mój syn ma na drugie ARTUR tez mi się to imie podoba ,i to Artur nie ma po kims z rodziny tylko dlatego ze podobalo mi się :-)
a u nas
chłopiec- Filip
dziewczynka- Natalia, (mąż jeszcze walczy o Nicole) ale ja mowie stanowcze NIE :):):):):):):):):):):):) bo w rodzinie mam 3 ciotki Nikole :):))

z USG wychodzi dziewczynka wiec mam mało czasu na walke o imie Natalki hahahahahah:):):):):)::):):):):))
mnie się kiedyś bardzo Natalia podobalo :-).Moja babcia miała tak na imie i jakos tak bardzo cieplo wspominam to imie i ogolnie ladne imie :-).

No i Mezowi BLANKA I BIANKA się nie podobają .

Będzie jak się nic nie zmieni

Chlopak - SAMUEL
dziewczynka- LILIANNA

reklama
U nas Zuza i Jakub. Chciałam Mikołaja ale ciężko będzie przekonać moich panów.

Liliana ślicznie :)
Ala to moja siostrzenica :)
Tymon drugie imię mojego syna :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry