reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje imion dla maleństw :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
uważam ze super pasuje pozatym to chyba jedno z njpiekniejszych polskich imion.. zostałabym przy nim skoro dzieci wybrały.. Moja siostra to ania i ukochana kuzyneczka z dziecinstwa też:)

reklama
Mnie też pasuje Alicja i Aleksandra, bo znam takie Antoniewiczówny i nigdy te zestawienia nie raziły, choć może dlatego, że je znam..:confused:

Ela pasuje,pasuje...
o mnie sie moje imie wcale nie podoba:zawstydzona/y:,a to dlatego,ze w podstawowce bylo nas 7czyli 1/4 klasy,w szkole sredniej 8,a na studiach to co druga tak miala na imie:wściekła/y:,ciagle sie odwracalam jak wolali Ania i nigdy nie wolano mnie

bo wcześniej to imię było bardziej popularne, tak samo Kasia - u mnie w klasie same Anie i Kasie były - teraz wydaje mi się, że rzadko nadaje się te imiona, teraz jest moda na inne ;-) więc uważam, że jak mała Ania dorośnie nie będzie miała dużo rówieśniczek o tym imieniu :-)

Moje typy dla dziewczynki to Ewa, Gosia, Hania i Gabrysia. Niestety Ewa i Gosia odpada- moja mama i ja mamy tak na imie, no i jakbym kiedys miala coreczke, to zostaja te dwa ostatnie imiona. Ania to tez sliczne imie., a poniewaz w naszym pokoleniu bylo tak popularne, to teraz rzadko kto tak daje coreczka na imie, wiec mysle,ze teraz juz nie bedzie 5 Anek w klasie :-)

reklama
my dla dziewczynki nie mielismy problemu z wyborm miała być Zuzanna Maria-Emilia ale teraz to masakra zadne tak naprawde mi sie nie podoba zeby dac na imie swojemu synkowi jak juz cos w padnie w ucho to znowu skojarzenia to z uczniem to z kolegą nie takie... ibadz tu mądry Ciekawe na co się zdecydujemy..
Madzia, to masz zupełnie tak jak ja, tylko w drugą stronę - myśmy mieli wybrane dla chłopca, a będzie dziewczynka i nic mi się nie podoba :-D Witaj w klubie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry