reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje imion dla maleństw :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
uważam ze super pasuje pozatym to chyba jedno z njpiekniejszych polskich imion.. zostałabym przy nim skoro dzieci wybrały.. Moja siostra to ania i ukochana kuzyneczka z dziecinstwa też:)

reklama
Mnie też pasuje Alicja i Aleksandra, bo znam takie Antoniewiczówny i nigdy te zestawienia nie raziły, choć może dlatego, że je znam..:confused:

Ela pasuje,pasuje...
o mnie sie moje imie wcale nie podoba:zawstydzona/y:,a to dlatego,ze w podstawowce bylo nas 7czyli 1/4 klasy,w szkole sredniej 8,a na studiach to co druga tak miala na imie:wściekła/y:,ciagle sie odwracalam jak wolali Ania i nigdy nie wolano mnie

bo wcześniej to imię było bardziej popularne, tak samo Kasia - u mnie w klasie same Anie i Kasie były - teraz wydaje mi się, że rzadko nadaje się te imiona, teraz jest moda na inne ;-) więc uważam, że jak mała Ania dorośnie nie będzie miała dużo rówieśniczek o tym imieniu :-)

Moje typy dla dziewczynki to Ewa, Gosia, Hania i Gabrysia. Niestety Ewa i Gosia odpada- moja mama i ja mamy tak na imie, no i jakbym kiedys miala coreczke, to zostaja te dwa ostatnie imiona. Ania to tez sliczne imie., a poniewaz w naszym pokoleniu bylo tak popularne, to teraz rzadko kto tak daje coreczka na imie, wiec mysle,ze teraz juz nie bedzie 5 Anek w klasie :-)

reklama
my dla dziewczynki nie mielismy problemu z wyborm miała być Zuzanna Maria-Emilia ale teraz to masakra zadne tak naprawde mi sie nie podoba zeby dac na imie swojemu synkowi jak juz cos w padnie w ucho to znowu skojarzenia to z uczniem to z kolegą nie takie... ibadz tu mądry Ciekawe na co się zdecydujemy..
Madzia, to masz zupełnie tak jak ja, tylko w drugą stronę - myśmy mieli wybrane dla chłopca, a będzie dziewczynka i nic mi się nie podoba :-D Witaj w klubie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry