reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Jaka drozyzna.
Kupilam wczoraj w realu te pampki,ale to nie sa jumbo paki.Dla mnie jumbo pak to jest opakowanie zawierajace 64 sztuki Pampers 4.A tam były 54 sztuki(caly czas rozm. 4),czyli te zwyczajne duze paczki.
Tak czy siak zakupilam;-).Do tego 4-pak chusteczke Pampers za 23,95 bodjaze.
Kupilam wczoraj w realu te pampki,ale to nie sa jumbo paki.Dla mnie jumbo pak to jest opakowanie zawierajace 64 sztuki Pampers 4.A tam były 54 sztuki(caly czas rozm. 4),czyli te zwyczajne duze paczki.
Tak czy siak zakupilam;-).Do tego 4-pak chusteczke Pampers za 23,95 bodjaze.
no dla jednych nie jumbo pack a dla innych tak my jeszcze na trójeczkach jesteśmy i w paczce były dwa opakowania po 64 sztuki za 64,95 zł.Jaka drozyzna.
przepraszam ale nie sprawdzałam zawartości pudeł z innymi rozmiarami;-)
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Jumbo pack jest to jednak jakas nazwa producenta,tyczaca sie najwiekszych paczek;-):-).Na opakowaniach jest taka wlasnie podawana.Te mniejsze paczki nie maja tej nazwy,dlatego napisalam,ze w promocji nie sa jumbo paki;-).no dla jednych nie jumbo pack a dla innych tak
Kupilam,bo jednak wychodzi mi to taniej o okolo 15 zl
Podziel się: