no u nas tez ta dobranocka wygrywa bo jest bardzo kolorowaJa telewizje staram sie ograniczać.No ale kuba uwielbia dobranocke Przyjaciele z podwórka(w czwartek leci) i Niedzwiedzia (Misia?)w wielkim niebieskim domu.I to wsio.
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja tez ograniczam... jak Milenka jest w pokoju z TV to wogóle wyłączamy telewizor. Ale puszczamy jej czasem Teletubisie (aż piszczy z radości) i jeszcze taką serię filmików edukacyjnych z gazetki Rodzice (jaki to dźwięk, jakie to zwierzątko itp)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas tez sa piski na widok Teletubisiow I jeszcze Milenka lubi Rolly Mo zaprasza
a u nas licza sie tylko teledyski dla dzieci a tak to niech sobie leci bo i tak nie zwraca uwagi ale jak słyszy rybkę lub jakaś piosenke to nielam biegnie i tanczy
u nas to samo
Ja w sumie nie puszczam. Oli przybiega zawsze na WSZYSTKIE reklamy, nawet jak jest u Pauliny w pokoju i świetnie się bawi. Puszczam za to Oliwce jej ulubione teledyski, sama zresztą się ich domaga codziennie.Wątek może nie ten ale przy okazji płyt zapytam - puszczacie jakieś filmy dzieciom?
U nas na topie Teletubisie
A Maja lubi czasami sobie przez chwilę popatrzeć na jakieś bajki. Natomiast od momentu otworzenia oczu, do ich zamknięcia wieczorem nie daje wytchnienia "Misiowi i Margolci". My już nie możemy tego słuchać. A ona przy ostatniej piosence na płycie już robi się bardziej wyczulona i zaraz po wyciszeniu, każe sobie ją włączać ponownie, bo jest straszny płacz. Ale z teletubisiami jeszcze nie próbowałam.
Płyta z piosenkami m.in. Śniadanko dla baranka.:-)a co to za miś i margolcia dvd??
reklama
agusia9915
Matka wariatka
moja nico nie oglada z bajków
viva i tvn turbo;-)
viva i tvn turbo;-)
Podziel się: