reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE w sklepach!

we Wrocku tez jest ta promocja w Carrefure. Ja na 3 sie nie zalapalam, wiec kupilam pudlo 4. Predzej czy pozniej sie przydadza:)

reklama
A powiem Ci Natolinka, że ja nawet wcześniej nie zwracałam uwagi na ilość pampków w promocji w lidlu, a wczoraj kupiłam właśnie w kauflandzie rozm.4 i są 82 szt., a w lidlu 74szt. były, ale cenowo podobnie wyszły.

W kauflandzie widziałam też rozmiar 4+ tych były 74szt.

To chyba nie promocja,ale zahaczyłam dzis na spacerku o "stonkę" i są śliniaczki z rękawami po 10 zł.I nowe DADY tez juz dotarły,ale sprytnie ukryte z tyłu,za kartonami z tymi starymi :-D:-D:-D:-D

KASIA mi się wydaje, że w lidlu było po 70 i one wychodzą drożej niż te z kauflandu. ja zawsze liczę ile za sztukę wychodzi, bo np w tej promocji w carrfurze wychodzi drożej.
u nas w kauflandzie zabrakło 4, więc wzięłam te 4+

happybeti, dzięki za cynk o tych śliniaczkach, jutro zajde do dronki ;)
My kupiliśmy takie z rękawkami w Ikei ale daliśmy w prezencie koleżance bo oni już na wyższym etapie wtajemniczenia z jedzeniem ;) Polecam te z Ikei bo 2 kupiliśmy chyba za niecałe 15 zł

ja ten śliniak z biedronki plus trójpak takich standardowych z ceratką pod spodem kupiłam już w zeszłym tygodniu
emiś chyba wtedy pisała o tej ofercie, bo inaczej pewnie bym nawet nie zwróciła uwagi

W TESCO od czwartku:
1. Oliwka Bambino 300ml 8,89zł
2. Dania Gerber 190g 4,39zł
3. Pampki Huggies Economy Pack 36,99zł
4. Pamki Pampersa Giga Pack 59,99zł
5. Herbatki Bobovita 2 za 14zł
6. Kaszka ryżowa Nestle 180g 4,99zł
7. Mleko NAN Pro 800g 35,99zł

Od czwartku 31.03 w tesco:

deserki Hipp 190 g 3,59 zł
chusteczki pampers 6x72 szt 25,99
pampersy premium care 42,99
mleko bebiko (oprócz 1) 2 szt za 22 zł.
body niemowlęce 2 w cenie 1 za 15 zł.
pajacyki niemowlęce Disney( w gazetce na zdjęciu jest rampers,ale może jest też coś innego) za 24,50

reklama
Do góry