reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PROMOCJE w sklepach!

reklama
od 17.III do 23.III w Tesco:

- huggies premium (84szt) - 39.99,- (48gr za sztukę)
- chusteczki PAMPERS 4+2gratis - 25.99,-
- obiadki Bobovita 2x190g - 6.49,-
- wybrana bielizna dziecięca 30% taniej
- wybrane zabawki za 1/2 cenę (warta uwagi jest drewniana skrzynia zabaw za 32.49,-)

P.S zjeździłam wczoraj prawie wszystkie stonki w lublinie i nie znalazłam chusteczek dada w promocji :(

Makuc - może były te chusteczki tylko oni je dziwnie ustawili,bo nie były normalnie na półce z chusteczkami,tylko w całkiem innym miejscu leżały te promocyjne, a na półkach normalnie były te chusteczki w normalnej niepromocyjnej cenie (przynajmniej w naszej biedronce). Tez się mąż naszukał.

Ja dziś wpadłam do Tesco i szok. Czteropak chustek sleep&play po 18,59!!!
Wykupiłam wszystkie zgrzewki, a były tylko 4...

od 17.III do 23.III w Tesco:

- huggies premium (84szt) - 39.99,- (48gr za sztukę)
- chusteczki PAMPERS 4+2gratis - 25.99,-
- obiadki Bobovita 2x190g - 6.49,-
- wybrana bielizna dziecięca 30% taniej
- wybrane zabawki za 1/2 cenę (warta uwagi jest drewniana skrzynia zabaw za 32.49,-)

P.S zjeździłam wczoraj prawie wszystkie stonki w lublinie i nie znalazłam chusteczek dada w promocji :(
na Wieniawskiej były wczoraj :) promocja jest do jutra może jeszcze będą.

reklama
a ja kupilam w moim belchatowskim kerfurze wczoraj 130 cos sztuk pieluch active baby za 79 zl:D
moze w innych tez tak jest u was?

Do góry