reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, promocje, czyli szał zakupów:)

Beaa w Quality Save sa kaszki Organix First Fig and Apple Breakfast za 39p i talerzyki oraz butelki (juz chyba nam nie potrzebne) TT za 99p.W sumie nie wiem czy to tylko taki lokalny rzut,czy w calym kraju maja te same oferty,ale warto sprawdzic.

reklama
Dzieki Madzia, zaraz to sprawdze.
A z moje strony - w Sainsbury jest promocja na pampersy, dwa opakowania (54 szt. +4) za 12.50 albo 13.50 (juz zapomnialam). Wlasnie zrobilam zapas pampersow.

Dziewczyny, poszukuję jakieś promocji na pampersy z Pampersa, bo już mi się kończą zapasy:dry::happy:jak któraś bedzie widziała to proszę dajcie znać:tak:

Dzieki Beaa! a jaki to rozmiar? ja kupuje 4+ 80 szt za niecale Ł12 w Morissonie, ostatnio byla tez tam promocja na Huggiesy -to duze pudlo bylo za Ł8 ale sie juz skonczyla ,poluje na nastepna.

W realu kupilam wczoraj bluzeczki na dlugi rekaw z motywami Disney 100% bawelna za 5 zl.:-)Smoczki aventa do butelek sa przecenione z 20 zl na 15 .

Andula, ewelink@ dzieki za info:tak:
Andula jak mnie M zobaczy z kolejną bluzeczką to chyba szału dostanie:-Dale jak tu nie skorzystać:-p:-D

Beaa w Morrisonie sa chusteczki pampers sensitive 9 op za Ł7,albo jedno opakowanie tych lub zwykłych za Ł1

reklama
Nie wiem czy we wszędzie ale w katowickim selgrosie są chusteczki clean & play 4 paczki za 17zł, deserki bobovity za 2,19 i fajne pajace do spania za 11zł:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry