reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, promocje, czyli szał zakupów:)

No niestety New Yorker nie dla mnie :no: moja siostra waga szczypiorkowa też tam kupuje teraz ciuchy bo wszystko za grosze... ale na mnie jak byłam to niestety wszystko małe :wściekła/y: ehh... trzeba jakąś dietke wrzucić chyba :rofl2:

reklama
Julia, chyba na złą dostawę trafiłaś, bo nie sądzę, żebyś była większa ode mnie, a ja tam znajduję rzeczy dla siebie...mało tego, babci tam sweter pod choinkę kupowałam, a do ułomków nie należy :)

U nas niestety nie ma tego sklepu:no: Tez bym sobie z checia kupila.
Survi a sa rozmiary dla sloni;-)Bo ja wlasnie takie potrzebuje.

Julia moja siostra ma rozmiar spodni 42 i spokojnie znajduje tam ciuchy nawet mama tam sie ubiera a wazy 80 kg wiec jestem przekonana ze znalazlabys ciuchy dla siebie:tak:
Prawda jest jedynie ze wszystkie spodnie za niecale 4 zl byly dosc male .
Dorka z tym sloniem przesadzilas:wściekła/y: dla Ciebie tez sa fajne ciuchy:-)

Ja w tej chwili jest na etapie poszukiwań czegoś co mogłabym ubrać na chrzściny Zu które będą w wielkanoc... i jak na razie nie mam zielonego pojęcia co...

Bardzo podoba mi się ta sukienka... ale nie wiem czy nie będę w niej wyglądać jak baleron :baffled:
557185274

Julia, boska kiecka! Sądząc po Twoich zdjeciach to nawet w bikini nie masz szans wyglądać jak baleron, wiec nie szukaj dziury w całym tylko kupuj!:-)

Julia sukienka cudna!!!!:tak::tak::tak: Kochana nie przesadzaj (dokumentacja jest przecież na zamknietym) bardzo fajnie będziesz wyglądać:tak:

reklama
Do góry