reklama
Joani, a co sobie będę żałować, szczęscia nigdy za dużo
czasem przydaje się umiejętność robienia "dziurek" w "dziurce"
Ale kurcze Dominik też mi z pajaców wyrasta, a na zimę mu do spania sie przydadzą. Dobrze, że piszecie że duże rozmiaru chłopięce też dostanę to już naprawdę fart
czasem przydaje się umiejętność robienia "dziurek" w "dziurce"
Ale kurcze Dominik też mi z pajaców wyrasta, a na zimę mu do spania sie przydadzą. Dobrze, że piszecie że duże rozmiaru chłopięce też dostanę to już naprawdę fart
Ostatnia edycja:
chocolatequa
Fanka BB :)
Dziewczyny, od jutra w Biedronce kocyki z mikrofibry za 14.99 ktoras sie wybiera?
Choco nie tylko kocyki a mogę powiedzieć że kocyki naprawde są zwykle bardzo fajne z biedronki myśmy kupowali już tam rok temu a wygląda dalej jak nowy
Są też inne całkiem fajne rzeczy możecie pooglądać Gazetka promocyjna Biedronka • od 29.05.2014 Ważna od jutra • s.1 • Okazjum.pl • (6572)
:-)
Są też inne całkiem fajne rzeczy możecie pooglądać Gazetka promocyjna Biedronka • od 29.05.2014 Ważna od jutra • s.1 • Okazjum.pl • (6572)
:-)
Hoho ja kupię Dominikowi zestaw deserków, obiadki jak będą te dla starszych.
Kocyki dwa na pewno, Dominikowi i Neli może coś na dzień dziecka wybiorę, a i wezmę oliwkę nivea i balsam z spf dla dzieciaków bo nasz się kończy.
Zastanawiam się nad pantsami dla młodego, bo może nauczyłabym go nocnikowania, ale czy on nie za mały??
Ale zakupki dopiero w sobotę bo sama nie wybieram się już na takie maratony
Kocyki dwa na pewno, Dominikowi i Neli może coś na dzień dziecka wybiorę, a i wezmę oliwkę nivea i balsam z spf dla dzieciaków bo nasz się kończy.
Zastanawiam się nad pantsami dla młodego, bo może nauczyłabym go nocnikowania, ale czy on nie za mały??
Ale zakupki dopiero w sobotę bo sama nie wybieram się już na takie maratony
Anka kurcze mam ten sam problem chciałabym żeby mała robiła siku na nocnik ale ona zamiast pierw powiedzieć że idzie siku to nie rozbiera się i siada i dopiero wtedy mówi że siiiii robi.. a nasze dzieci chyba miesiącem sie różnią.. na wsi latała w majtusiach tylko ale jakoś nie przeszkadzało jej że nożki posiusiała.. albo robiła to w basenie.. więc chyba jest za mała jeszcze .. tzn musi troszeczkę dojrzeć do tego ale ogolnie pielucho majtki fajne są
Ania// u mnie znów Dominik usiądzie wstanie, nocnik na głowe założy i leje na podłogę )
Nela wołała siku jak miała 16 miesięcy, a ten diabeł mały gdzie tam
Zasika wszystko i już, jak zrobi to woła siu, siu, siu
Więc też myślę, że to raczej nie jego czas
Nela wołała siku jak miała 16 miesięcy, a ten diabeł mały gdzie tam
Zasika wszystko i już, jak zrobi to woła siu, siu, siu
Więc też myślę, że to raczej nie jego czas
reklama
chocolatequa
Fanka BB :)
Ah i jeszcze jedno
Dla tych, które mają facebooka
Po polubieniu strony Reserved Kids jest do ściągnięcia rabat 30% na całą kolekcję dziecięcą do 1.06
Możliwe, że warto
Dla tych, które mają facebooka
Po polubieniu strony Reserved Kids jest do ściągnięcia rabat 30% na całą kolekcję dziecięcą do 1.06
Możliwe, że warto
Podziel się: