reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, Okazje, Wyprzedaże - Tego nie można przegapić ;-)

• Starter tematu wesolutka85
  • Rozpoczęty
Czyli mamy prawie tak samo hehe :)
trzeba dać im troszkę czasu jeszcze :) chociaż fajnie by było do września załatwić to :)

reklama
ja chyba dziwnie nauczyłam córkę siusiać poza pieluchą. Zabierałam ją ze sobą do toalety i dokładnie pokazywałam co robię na toalecie :/ może dziwne ale skuteczne. Momentalnie załapała :D

ja chyba dziwnie nauczyłam córkę siusiać poza pieluchą. Zabierałam ją ze sobą do toalety i dokładnie pokazywałam co robię na toalecie :/ może dziwne ale skuteczne. Momentalnie załapała :D

Moja też właśnie załapała że robi się siusiu na nocnik nawet podetrzeć się umie ale.. siada na nocnik nic nie robiąc podciera się a chwilę później robi siusiu w majty ;/

Tak jakoś wyszło nooooo :) wybaczycie jesteście dobre kobietki :)
już rozmowa zakończona na tym wątku.. jak coś mamy ogólny :)

jak coś można pokasować żeby był ład i porządek prawda??:)

W tesco macie wyprzedaż na wszystkie ciuchy dla małych i tych większych 30% obniżone a bodziaki to nawet za 5 ładnych kolorowych sztuk zapłaciłam 20 zł.

reklama
Nie mam pojęcia, w zeszłym tyg. tylko dla maluszków było a teraz dla wszystkich, więc pewnie trochę jeszcze będzie :-)

Do góry