reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje, rozdania, konkursy...

Femme jaki rozmiar ?
Ja zamierzam na pampersach w promocji właśnie jechać i kupować na zapas, jak promocja jest. A zawsze gdzieś jest, tylko z rozmiarem 1 jakoś nie mogę trafić.

reklama
Teraz w Super-pharm są pampersy (chyba) ich firmy Life za 29,99 za paczkę. Ale ile w paczce to nie mam pojęcia, dzisiaj byłam za późno żeby wejść i zobaczyć, bo już zamknięte było. No i jaka jakość to nie wiem, bo to nowość rzekomo... i wszystkie smoczki z nuk są -30%. W tesco z kolei zestaw 3 smoczków klasycznych z avent są po 29,99. 5-paki bodów po 38zł z długim rękawem, bo te z krótkim były jakoś po 24.
W rossmannie kupiłam płyn do płukania z loveli 2l za 18zł (w auchanie ponad 20zł jakoś kosztował). A w smyku łapki niedrapki 3szt za 9zł i kaftaniki po 10 zł. To tak pobieżnie patrzyłam, w piątek MB Pieniężnej, więc się wybierzemy na jakieś większe zakupy :)

kasia, też widziałam te pieluchy z superpharm i sie nad nimi zastanawiałam. nie mam jak przetestować, bo mój dzieć juz odpieluchowany, ale może jakaś mama straszaka w pieluchach może sprawdzić? :-)

a lovela jest u mnie w biedrze w cenie 12 zł za płyn do prania, płyn do płukania i proszek.

Laski w rossmanie tanie pieluchy ;-)

My używamy tych i dla mnie najlepsze ;-) no i wychodzi 0,33 gr za sztukę więc petarda cena :-D

dla trochę większych 2 też są przecenione też wychodzi taka sama cena za sztukę ;-)

Fajne książeczki w biedronce ;-)

Kurcze tylko nie wiem co tam na dole pisze? Bo Kuba był właśnie u nas w biedronce i nie ma :-(

Załączniki

• 1425319334520.jpg
    1425319334520.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 159
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry