reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje, rozdania, konkursy...

S

sencha

Gość
Zainspirowana pomysłem Femme pozwoliłam sobie założyć ten wątek. Proponuję pisać tu o różnych dzieciowo-mamowych okazjach. O ile coś nie będzie ograniczone czasowo będę je wrzucać na listę poniżej.

Poniżej dwie polskie strony na których można upolować różne okazje:

Promocje dla dzieci
PromoBaby.pl

Zniżki:

Rossman: Rossnet > Rossne

reklama
I dupa nikt nie pisze! :-D

Weźcie napiszcie jakie są dobre ceny pieluszek ;-) bo będę się wybierać na zakupy i nie wiem co jest okazja nawet...

i zawsze wyciągam swój magiczny kalkulator komórkowy w sklepie i liczę, bo w głowie nie potrafię :-D:-D:-D:-D

Czyli około 0.60-0.70 gr za sztukę to dobra cena?

A ktoś używał tych pieluch z Auchan albo reala, Carrefoura? Bo też są tanie ale nie wiem czy warto ryzykować :p

wiesz co, akurat cena pieluch w rozmiarze 2 wychodzi tak:
Dada w regularnej cenie za 1 szt. 38 gr
pampers w promocji za 1 szt. 37 gr

no niby tylko grosz, ale dla mnie lepsze są pampersy, dlatego jak jest taka promocja to je kupuję. jeżeli nie ma promocji to pampersy wychodza drogo i wtedy bardziej opłaca się biedronkowe.

ja używałam jeszcze z babydream, ale dada dla mnie lepsza.

Kupiłam pampersy 80sztuk za 31zl i tak teraz patrzę w necie na ceny promocje i stwierdzam że zajebista cena chyba i żałuję że więcej nie wzięłam

reklama
Do góry