reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

reklama
w realu znów są pampersy po 42,95 jumbo paki,
a nie wiecie gdzie chusteczki nivea tanio można dostać, jakoś mi spasowały ostatnio, jedną paczkę dostałam, a jedną do babci na wyposażenie kupiłam:-D

Bedyta ja kupuje nivea w Geanciew przeważnie 2x72szt po 12zł z groszami, albo 4x72 po 24 zł z groszami, te promocje odkąd mała sie urodziła zawsze są w Geancie

tyle że Geanta u nas nie ma... do najbliższego pewnie ze 40 km... rozwija sie to moje miasto ale nie aż tak szybko, dopiero co Carrefoura otwarli:-D, narazie "dysponuję" realem, tesco, makro, tym nowym carrfeourem, no i do Auchana też dość blisko chociaż w innym mieście... no i tradycyjne sklepy tańszych marek.... nic będę szukać:-D

no i w Carrefourze kupiłam, 2x70 szt po 12,99, zawsze to taniej niż pojednyczo, i bodziaki jeszcze były z długim rękawem 3 szt. za 16,99, nawet nasz rozmiarek był, czyli 80.

w realu znów są pampersy po 42,95 jumbo paki,
a nie wiecie gdzie chusteczki nivea tanio można dostać, jakoś mi spasowały ostatnio, jedną paczkę dostałam, a jedną do babci na wyposażenie kupiłam:-D
są też pakowane po dwie paczki za 67 zł. no to wychodzi już wogóle super tanio. po 33,50 za paczkę.

No niby są w realu te jambo packi ..miały byc od piątku i jak chłopa wysłałam po nie wieczorem w piątek to zostały juz same 5 :wściekła/y: ludzie raz dwa rozebrali...

kurcze szkoda...na 5 to jeszcze za wcześnie:-D
no i podwójna szkoda bo dziadkowie jechali do reala, a ja nic o promocji nie wiedziałam, może by chociaż sprawdzili czy są u nas rozmiary...

reklama
no i znowu real, 4 stycznia maja być w realu pampersy po 40zł, ciekawe czy będą, obiecałam sobie że sprawdzę:-D i jak będą to Wam nakupię:-D

Do góry