reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

W gdańsku w carrefourze chusteczki 2 x 72 szt Dzidziusia są po 8 zł, normalnie jedna paczka kosztuje od 5,99 zł

reklama
ja w piątek w leclercu zakupiłam pampersy 90 szt. za 43 zł, a ponadto bodziki na długi rękaw były po 5 zł- dostępne w czterech kolorach: białym, różowym,żółtym i zielonym- tylko juz strasznie przebrane

w tesco huggisy super-flexy po 39,99 i papier toaletowy velvet gratis do tego oraz kaszka mleczno ryżowa z bananami x 2 + fajna puszka za 9,99

w tesco huggisy super-flexy po 39,99 i papier toaletowy velvet gratis do tego oraz kaszka mleczno ryżowa z bananami x 2 + fajna puszka za 9,99
U nas w Kauflandzie huggiesy super flexy mega paka jest zawsze za 36,99, ta cena nie zmienila sie juz od 2 miesiecy...

w tesco są super papcie dla niemowląt z grzechotką za 9,99(grzechotka w mordce pieska na czubku łapcia)jak dzidzia rusza nózkami to grzechocze

W Tesco kupuje malej bodziaki w trojpaku za 29.90zl z Cherokee. Fajny gatunek - piore, piore i nic :-)

;-);-) W Realu kupiłam:
Pampersy za 42,99zł ( oczywiście nr.3)
Chusteczki nawilżane Nivea 2x72 szt za 12,99zł,ale miałam dylemat nad chusteczkami Dzidziusia równeż za 12,99zł za 2x72szt+40sz
Patyczki Dzidziuś za 1,99zł....
Słoiczki Gerbera w miarę...ceny...:-p:-p

reklama
w rossmanie są chusteczki dzidziuś po 4,99 jak kto używa to informuję. my używamy i bardzo nam pasują. no i nivea po 8,49 ale to stała cena.

Do góry