Ja mam butelkę z Canpola. Pierwsze co, to zmieniłam smoczek, rzeczywiście te kałczukowe są do niczego, zwłaszcza u takiego malucha jak Julia, są po prostu za miękkie i moja mała się krztusiła przy jedzeniu. Poza tym z butelki zaczęła szybko odchodzic kalkomania ( mam taką zwykłą z misiem- znaczy teraz już bez misia ;D), no i zauważyłam, że pojawiły się w tworzywie żyłki pęknięć po wyparzaniu lub używaniu podgrzewacza, w każdym razie od wysokiej temperatury. Nożyczki też posiadam, kupione w komplecie z "gilotynką". Nie używam ani jednego ani drugiego, obcinam małej paznokcie takimi nożyczkami do wycinania skórek, niestety taką operację mogę wykonywać tylko jak mała śpi, bo mają ostre czubki.
reklama
agask
nałogowiec
Popieram opinię o nożyczkach,za to szczoteczki używam z powodzeniem, zabawki też są całkiem niezłe. Karolinka ma karuzelę z miśkami, które można odczepić i wyprać, melodyjka też bardzo jej się podoba.I fajne są gryzaki z płynem w środku, które można schłodzić żeby ulżyły przy ząbkowaniu.Mój mąż sprawdził na własnych zębach, że są nie do przegryzienia dla dziecka, a przy okazji przekonał się, że w środku jest zabarwiona woda. Karolina zajada ośmiornicę i sobie chwali.
naja
Fan(ka)
agask, smacznego dla karolinki
dla meza tez
znow w obronie, bo nawet nie zwrocilam uwagi, czego uzywam. kupuje wkladki laktacyjne z canpola i musze przyznac, ze maja jedna niewatpliwa zalete. cene. przynajmniej w 'moim' sklepie - 10 sztuk wiecej, niz w belli, a kosztuja nieco ponad 10zl. niby niewiele tej oszczednosci, ale w przypadku dlugiego stosowania oplaca sie.
dla meza tez
znow w obronie, bo nawet nie zwrocilam uwagi, czego uzywam. kupuje wkladki laktacyjne z canpola i musze przyznac, ze maja jedna niewatpliwa zalete. cene. przynajmniej w 'moim' sklepie - 10 sztuk wiecej, niz w belli, a kosztuja nieco ponad 10zl. niby niewiele tej oszczednosci, ale w przypadku dlugiego stosowania oplaca sie.
A
azik
Gość
a ja lubię nozyczki canpola, inne próbowałam i tylko canpol, butelki tez, ale smoczki zmieniam na nuka, szczoteczki, zabawki, ogólnie podoba mi sie canpol - tani i solidny.
nikita33
Fan(ka)
Z produktów dobrych mam jeszcze kubek treningowy (taki z jedną dziurką), ze składanym dziubkiem - jak się dziubek złoży, to nie kapie. Kubek jest ładny, funkcjonalny i Filip lubi z niego pić, uczy się na nim pić z szybszym przepływem.
pozdrawiam
nikita
pozdrawiam
nikita
ania.antoś
Zaangażowana w BB
kupuję zabawki tej firmy i nie tylko... mamy też szczoteczkę do masażu dziąsełek, termometr, butelki, smoczki.... i uważam CANPOLa za pożądną firmę ale co do nożyczek to się z wami zgadzam są straszne.....
reklama