reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

problemy ze współzyciem

Ewunia, ja niestety dość długo się goiłam, raz poszedl mi też szew, mimo, że bardzo uważałam. Nie siadałam przez dwa tygodnie w ogóle. No tak każdy jest inny. Najchętniej bym się upiła na ten pierwszy raz ;D wtedy bym nie myślała , no ale nie mogę, bo karmię ;D

reklama
Ja wieczorem jestem taka padnięta, że na samą myśl o baraszkowaniu oczy mi się zamykają :)

Ale cały dzień rozpiera mnie, a Rafi w pracy, buuu :(

pytia pisze:
Catherinka, lampka wina nie zaszkodzi, a odpręży. Polecam też relaksującą kąpiel przed ;)

Na lampkę pozwalam sobie od czasu do czasu (bo bardzo lubię, szczególnie wytrawne), tylko, że ona na mnie w ogóle nie działa ;D
Ale kąpiel z lampką wina to dobry pomysł, no i wcześniej muszę przygotować drugi poko, bo Filip w łożeczku obok mnie krępuje ;D Chyba skoczę dziś do apteki po cezarki, wtedy nie będę miała powodu, żeby się wykręcić i może w końcu to się ruszy... :)

oj widze ze cierpliwosc wasech mezczyzn jest wielka moj mezus skrzetnie odliczal ksiazkowy czas pologu
a potem co wieczor pytal czy juz chce zachecał az mu sie udało ;D

A mnie najbardziej krempuje moje cialo. Zostalo te nieszczesne 8 kg, pomarszony brzuch i rozstepy,grube udziska :mad: Czuje sie styrasznie nieatrakcyjna :( :(
Wczoraj wieczor nakleilam sobie plaster anty.

kasiula matula pisze:
te plastry tez sa na recepte ???
nie chce mi sie isc do lekarza chyba te zaopatrzymy sie w ogumienie ;)

Tak kasiula na recepte. Naklejasz pierwszego dnia miesiaczki, pozniej co tydzien zmieniasz na nowy. Po 3 tyg robisz tyg przerwe. Ja dostalam od ginki rowniez "ring" ktory dziala jak plaster z tym ze wklada sie go do pochwy i wyciaga po 3 tyg, pozniej tydz przerwy od nowa;) Mam sobie wybrac czy plaster czy ten ring mi bardziej odpowiada.

reklama
A ja postanowiłam! Jutro idę po tabletki i nie ma zmiłuj! Muszę być odważna, bo jak tak dalej pójdzie to zapomnę jak to się robi ::) ;D ;D ;D

Do góry