reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Ja tez narazie nie mam ochoty,mimo ze nie mam zadnych oporow bo przeciez jestem po cc.Ale jakos jestem tak wglebiona w opiece nad majeczka,ze to mi wystarczy w calosci.A moj Bartek pewnie zaluje ze w czasie ciazy,kiedy jeszcze mozna bylo,mi zwracal tak malo uwagi...
pytia
Fanka BB :)
Ufff, zebrałam się wczoraj w sobie, zrobiłam na bóstwo, wygrzebałam najładniejsza bieliznę i poszło.........
Nie było tak źle. Z początku trochę bolało, ale potem przeszło i już było nawet fajnie. Tyle, że ciągle jeszcze dość sucho i szorstko. Na szczęście, nie mam żadnego "luzu", wręcz przeciwnie. Myślę, że teraz to już będzie z górki i coraz lepiej. Cieszę się, bo najtrudniejsza była ta bariera psychiczna.
Nie było tak źle. Z początku trochę bolało, ale potem przeszło i już było nawet fajnie. Tyle, że ciągle jeszcze dość sucho i szorstko. Na szczęście, nie mam żadnego "luzu", wręcz przeciwnie. Myślę, że teraz to już będzie z górki i coraz lepiej. Cieszę się, bo najtrudniejsza była ta bariera psychiczna.
felqua
Fanka BB :)
Ja od czasu stosowania cerazzette nie mam nawet najmniejszej ochoty i nic mnie nie jest w stanie podniecic, natomiast moj maz za wszelka cene chce nadrobic zaleglosci z okresu ciazy i pologu. Zeby w ogole cokolwiek bylo mozliwe stosujemy tony KY jelly. Ciekawe czy sa jakies leki podnoszace libido u kobiet?
M
monika_pk
Gość
felqua....od kolezanki wiem ze w sklepie zielarskim mozna kuoic ziółka na podniesienie libida.... chyba sama sie tez tam pofatyguje
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
my jeszcze przed ja do gina wybieram się dopiero na początku czerwca i zobaczymy co powie. Męża skręca biedactwo musiało się tyle naczekać a nie wiadomo ile jeszcze przed nim (bo moje dochodzenie do formy trwało barrrdddzzooo długo i w sumie jeszcze trwa )podejrzewam,że lekarz kaze nam sie jeszcze wstrzymac. Ochota jest wielka bo to co zabronione bardziej kusi :laugh:
benita_29
Marcowa mama 2006
ło matko,naprawde sa takie ziolka??????????To ja poprosze o nazwe,bo chyba tez sie zdecyduje...bo szkoda wiosny na powstrzymanie sie od seksu ;Dmonika_pk pisze:felqua....od kolezanki wiem ze w sklepie zielarskim mozna kuoic ziółka na podniesienie libida.... chyba sama sie tez tam pofatyguje
K
kasiula matula
Gość
:laugh: :laugh: :laugh:
ja widzialam ostatnio w tesco jakies olejki na powoekszenie doznan erotycznych ale to chyba dla facetów było
ja widzialam ostatnio w tesco jakies olejki na powoekszenie doznan erotycznych ale to chyba dla facetów było
reklama
Podziel się: