reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

problemy ze współzyciem

reklama
Ja tez narazie nie mam ochoty,mimo ze nie mam zadnych oporow bo przeciez jestem po cc.Ale jakos jestem tak wglebiona w opiece nad majeczka,ze to mi wystarczy w calosci.A moj Bartek pewnie zaluje ze w czasie ciazy,kiedy jeszcze mozna bylo,mi zwracal tak malo uwagi...

Ufff, zebrałam się wczoraj w sobie, zrobiłam na bóstwo, wygrzebałam najładniejsza bieliznę i poszło.........
Nie było tak źle. Z początku trochę bolało, ale potem przeszło i już było nawet fajnie. Tyle, że ciągle jeszcze dość sucho i szorstko. Na szczęście, nie mam żadnego "luzu", wręcz przeciwnie. Myślę, że teraz to już będzie z górki i coraz lepiej. Cieszę się, bo najtrudniejsza była ta bariera psychiczna.

Ja od czasu stosowania cerazzette nie mam nawet najmniejszej ochoty i nic mnie nie jest w stanie podniecic, natomiast moj maz za wszelka cene chce nadrobic zaleglosci z okresu ciazy i pologu. Zeby w ogole cokolwiek bylo mozliwe stosujemy tony KY jelly. Ciekawe czy sa jakies leki podnoszace libido u kobiet?

felqua....od kolezanki wiem ze w sklepie zielarskim mozna kuoic ziółka na podniesienie libida....:) chyba sama sie tez tam pofatyguje :):):):):)

my jeszcze przed ja do gina wybieram się dopiero na początku czerwca i zobaczymy co powie. Męża skręca biedactwo musiało się tyle naczekać a nie wiadomo ile jeszcze przed nim (bo moje dochodzenie do formy trwało barrrdddzzooo długo i w sumie jeszcze trwa )podejrzewam,że lekarz kaze nam sie jeszcze wstrzymac. Ochota jest wielka bo to co zabronione bardziej kusi :laugh:

monika_pk pisze:
felqua....od kolezanki wiem ze w sklepie zielarskim mozna kuoic ziółka na podniesienie libida....:) chyba sama sie tez tam pofatyguje :):):):):)
ło matko,naprawde sa takie ziolka??????????To ja poprosze o nazwe,bo chyba tez sie zdecyduje...bo szkoda wiosny na powstrzymanie sie od seksu ;D ;)

:laugh: :laugh: :laugh:
ja widzialam ostatnio w tesco jakies olejki na powoekszenie doznan erotycznych ale to chyba dla facetów było ;)

reklama
he he! Ciekawe czy te ziolka dzialaja...w medycynie ludowej stosowano lubczyk dla podniety. Ach i jest jeszcze cos takiego jak hiszpanska mucha- tylko co wchodzi w sklad tej muchy to juz niestety nie wiem

Do góry