reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy ze współzyciem

ojjjjjjjjjjjjjjj widze ze wszyscy juz "po"....................................
a blokada u mnie jest straszna
dzis ja sprobuje zlamac ;)

reklama
Sylwia, ja też jeszcze "przed" :)
W przyszłym tygodniu idę do ginki, jak pozwoli to będziemy próbować, ale ... już się boję... :(

monika pk, u mnie niestety podobnie :( Próbowaliśmy raz i wymiękłam zaraz na początku. Gin tez przepisała mi Feminum,ale niewiele to dało. Teraz ciągle czekamy, bo jakoś nie mogę sie zebrać i przełamać na ten następny razy. A minęły już trzy miesiąca... ::)

przed pierwszym razem takiego streszu nie mialam
mu8sze sie w garsc zebrac-co tam przeciez rodzilam i kazdy bol zniose ;)

najgorsze jest to ze z góry wiem ze bedzie mnie bolało....słowem sama siebie blokuje :(...ech....biedny mój mąz....strasznie sie meczy ....

wlasnie ten lek tak blokuje
biedne te nasze chlopy
moj wyjezdza w srode na 2 miesiace i jakos przydaloby sie zaspokoic ta potrzebe...............................

hmm, a u nas jakos ciagle ochoty brak. mi powoli nawet wraca, ale maz jakos teraz glownie matke we mnie widzi i na razie go nie ciagnie (nawet kaze mi nie myslec teraz o wygladzie, skrytykowal moja chec pojscia do fryzjera, bo przeciez teraz jestem matka, mam male dziecko i jemu musze sie poswiecic...zgadzam sie z nim, ale nie rozumiem dlaczego bycie matka ma kolidowac z dobrym wygladem ???). uslyszalam od niego, ze pewnie dopiero za pare miesiecy... Z drugiej strony w pewnym stopniu mi to nawet pasuje, bo ochota nie jest az taka ogromna a nie chce teraz w druga ciaze zajsc. Na tabletki moim zdaniem za wczesnie (poki karmie), a gumek nie lubie no i zawodne sa... ;)

ja juz po pierwszym razie ;D
nie bolalo wcale nic a nic
tylko nie bylo tak jak kiedys..............................................................................
dziwnie jakos..........................................
i te gumki :mad:

aniam nie rozumiem podejscia twojego meza-to co ze jestes matka to nie musisz o siebie dbac?-pojscie do fryzjera,basen to jest to czego potrzebujemy.ja do fryzjera polecialam jak maly mial 2 tyg.-no ale ja musialam bo te paskudne odrosty ::).mysle ze sama nie masz potrzeby-bo jakbys miala to bys pedzila czym predzej ;)

reklama
Sylwia, ja potrzebe mam- juz bylam pare razy na pozadnych ciuchowych zakupach i do fryzjera tez sie wybieram- teraz zastanawiam sie co zrobic z wlosami. :)
tylko jak powiedzialam o moich planach mezowi to byl zdegustowany ;D

Do góry