reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Sylwia, ja też jeszcze "przed"
W przyszłym tygodniu idę do ginki, jak pozwoli to będziemy próbować, ale ... już się boję...
W przyszłym tygodniu idę do ginki, jak pozwoli to będziemy próbować, ale ... już się boję...
K
KingaP
Gość
my też jeszcze przed
pytia
Fanka BB :)
monika pk, u mnie niestety podobnie Próbowaliśmy raz i wymiękłam zaraz na początku. Gin tez przepisała mi Feminum,ale niewiele to dało. Teraz ciągle czekamy, bo jakoś nie mogę sie zebrać i przełamać na ten następny razy. A minęły już trzy miesiąca... :
M
monika_pk
Gość
najgorsze jest to ze z góry wiem ze bedzie mnie bolało....słowem sama siebie blokuje ...ech....biedny mój mąz....strasznie sie meczy ....
hmm, a u nas jakos ciagle ochoty brak. mi powoli nawet wraca, ale maz jakos teraz glownie matke we mnie widzi i na razie go nie ciagnie (nawet kaze mi nie myslec teraz o wygladzie, skrytykowal moja chec pojscia do fryzjera, bo przeciez teraz jestem matka, mam male dziecko i jemu musze sie poswiecic...zgadzam sie z nim, ale nie rozumiem dlaczego bycie matka ma kolidowac z dobrym wygladem ???). uslyszalam od niego, ze pewnie dopiero za pare miesiecy... Z drugiej strony w pewnym stopniu mi to nawet pasuje, bo ochota nie jest az taka ogromna a nie chce teraz w druga ciaze zajsc. Na tabletki moim zdaniem za wczesnie (poki karmie), a gumek nie lubie no i zawodne sa...
sylwia532
Fanka BB :)
ja juz po pierwszym razie ;D
nie bolalo wcale nic a nic
tylko nie bylo tak jak kiedys..............................................................................
dziwnie jakos..........................................
i te gumki
aniam nie rozumiem podejscia twojego meza-to co ze jestes matka to nie musisz o siebie dbac?-pojscie do fryzjera,basen to jest to czego potrzebujemy.ja do fryzjera polecialam jak maly mial 2 tyg.-no ale ja musialam bo te paskudne odrosty :.mysle ze sama nie masz potrzeby-bo jakbys miala to bys pedzila czym predzej
nie bolalo wcale nic a nic
tylko nie bylo tak jak kiedys..............................................................................
dziwnie jakos..........................................
i te gumki
aniam nie rozumiem podejscia twojego meza-to co ze jestes matka to nie musisz o siebie dbac?-pojscie do fryzjera,basen to jest to czego potrzebujemy.ja do fryzjera polecialam jak maly mial 2 tyg.-no ale ja musialam bo te paskudne odrosty :.mysle ze sama nie masz potrzeby-bo jakbys miala to bys pedzila czym predzej
reklama
Podziel się: