kaciuszka
Zaangażowana w BB
syla28 jeśli ma kolki to uważaj na kalafior, ale po brokułach mój nie miał kolek. teraz to jem nawet fasolkę, a wczoraj zjadłam pomidora i żałuję. wyprzyłam, zdjęłam skórkę, ale nie pomyślałam, że o tej porze roku pomidory mogą być 'CHEMICZNE'. tak myślę, bo maluszek ma dzisiaj znowu bardziej zaczerwienione poliki i trochę krosteczek. no nie
a jeśli chodzi o chlebek, ja piekę w piekarniku prosty jasny chlebek na zakwasie żytnim: Chleb
ale częściej kupuję w sklepie, bo przygotowywanie ciasta trwa długo, jest męczące i kosztowne. także chlebek domowy mamy od święta.
Beacia82 chętnie bym przyjechała na ten wiejski stół! :-) bo masz tam takie łakocie, że mi się nawet nie śniło ;-)
miłego dnia!
a jeśli chodzi o chlebek, ja piekę w piekarniku prosty jasny chlebek na zakwasie żytnim: Chleb
ale częściej kupuję w sklepie, bo przygotowywanie ciasta trwa długo, jest męczące i kosztowne. także chlebek domowy mamy od święta.
Beacia82 chętnie bym przyjechała na ten wiejski stół! :-) bo masz tam takie łakocie, że mi się nawet nie śniło ;-)
miłego dnia!