reklama
Moja Zuzia miala dziś robione badanie moczu. Nie powiem że troszkę się rano namęczyłam z pobraniem:-) No ale w koońcu udało mi się pobrać dwie kropelki:-) Niestety okazało się że mój skarb ma leukocyty w moczu. Jutro dzwonię do lekarza ale dziś mam myslówkę. Czy któraś z was też miała taki problem???
Zuzia ma 8 tych leukocytów:-( Dziś przy kąpieli zauważyłam że mojej Zuzi ropieje ta ranka po szczpieniu które miala w szpitalu to na ramieniu. W szkole rodzenia mówili że tak się będzie działo, ale myslałam że to w pierwszych tyg. po porodzie.
Efka mi też w szpitalu przy wypisie powiedzieli że ranka na przedramieniu może robieć i żeby tego nie rozdrapywać bo ten strupek ma sam odpaść, a kiedy to miało sie dziać to nie powiedzieli. Zazdroszczę ci tak długiego snu w nocy twojej kruszyny, moj skarb niestety budzie się na jedzonka 2-3 razy i czasami ma problemy z ponownym uspieniem się, wtedy to jest koszmar mi juz oczy same się zamykają o on tylko chce sie bawić. W dzien to jest różnie, ale coraz częściej chce się bawić :laugh:
Ciapaczek nie łam się na pewno wszystsko będzie dobrze. Możesz się tylko cieszyć że tak szybko to owykryli i że jak się wexmiecie teraz za leczenie to szybko maleństeo będzie zdrowe. Na temat bioderek niestety nie wiem za wiele, na razie specjalizuje się w badaniu moczu. Lekarz zalecił mi ponowne badanie moczu Zuzi żeby miec pewność.
Ciapaczek
Fanka BB :)
efka21 pisze:Na temat bioderek niestety nie wiem za wiele, na razie specjalizuje się w badaniu moczu.
To zabrzmiało dumnie, wręcz profesjonalnie! Dzięki za słowa otuchy. Staram się być optymistką i też się cieszę, że ktoś się uparł zrobić to USG, aż strach pomyśleć, że mogliśmy przegapić problem.
reklama
Podziel się: