klaudusiaNK
Fanka BB :)
Dziewczyny ja wam współczuje problemów, że dzidzia nie chce pić mleczka z butelki! Ja mam troche odwrotny problem, bo mój Wikuś ciągnie tą butlę jak opętany! Tylko widzi butle to cały się trzęsie do niej! Kaszka oczywiście też z butli. Kiedyś próbowałam łyżeczą to nie dość, że się darł to połowe wypluwał a cycusia z butli z kachą pociągnął i spokój
Łyżeczką moja dzidzia je tylko zupki nauczył się herbatę pić ze szklanki i teraz inaczej nie chce!
Teraz rano mu wprowadziłam kaszkę manną na zwykłym mleku. to jak się dosadził to 250ml na raz strzelił! A jak się odkleił od butli to wyglądał jak stary pijak! Oczy jak po ostrym chlaniu!
Za pierwszym razem odkleiłam go od butli po 200 ml :-)
A mam pytanko:agulekagulek jakie mleko kartonowe dajesz? ja na razie kupuje łaciate 2%.
Łyżeczką moja dzidzia je tylko zupki nauczył się herbatę pić ze szklanki i teraz inaczej nie chce!
Teraz rano mu wprowadziłam kaszkę manną na zwykłym mleku. to jak się dosadził to 250ml na raz strzelił! A jak się odkleił od butli to wyglądał jak stary pijak! Oczy jak po ostrym chlaniu!
Za pierwszym razem odkleiłam go od butli po 200 ml :-)
A mam pytanko:agulekagulek jakie mleko kartonowe dajesz? ja na razie kupuje łaciate 2%.