reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problem z Teściową

halo:) ja nie odzywam sie, o jestem u mojej mamy:) nie mam tesciowej - hurra. ka3sia, moja tesciowa przez tydzien codzienie dzwonila do mnie, zebym sie zglosila do szpitala, bo juz na pewno bede rodzic. myslalam, ze ja zabije, w koncu jak sie dowiedzialam, ze ona do mojego ginekologa wydzwania i prosi go, zeby mnie skierowal wczesniej do szpitala, to taki szlag mnie trafil, ze zaczelam rodzic z nerwow. teraz jak bede w ciazy nie pozwole sie wtracic do niczego - ABSOLUTNIE. Dzidzia jest twoja i masz absolutne prawo do bycia z dzieckiem sam na sam. Z tego co pamietam, ja mnie bylo najlepiej na poczatku z synkiem jak bylam z nim sama. No chyba, ze jak przyjezdzala moja siostra to jeszcze bylo fajnie, bo ona opiekowala sie mna! Zabezpieczala obiady, zakupy, pranie etc. a reszta przychodzila, zeby potrzymac go na rekach, a tu balagan w domu, laktator przy piersi etc. Takze rob jak uwazasz, w koncu przyjdzie czas, ze bedziesz chciala sie chwalic synkiem i juz:)
Wesolych Swiat kochane Mamy i prosze ucalowac wszystkie dobre tesciowe (np. Mama Julci) i zapomniec o tych jedzowatych (np. ja). Felice Navidad

reklama
a moja tesciowa zrobila w pierwsze swieta karczemna awanture mojemu mezowi, za to, ze nie zadzwonil do niej w wigilie. wkurzylam sie i oddzwonilam do niej i sie dowiedzialam, ze odciagam meza od rodziny, wszystkim naokolo probuje udowodnic, ze moja rodzina jest idealna a jej nie, ze manipuluje oraz steruje mezem. tak bylo sympatycznie. no coz, obwiescilam mezowi, ze to byl ostatni raz kiedy moja tesciowa mnie w ten sposob potraktowala i jesli mnie nie przeprosi, nie bedzie widziala ani mnie ani wnuka. skoro rady pani psycholog sie nie sprawdzily czas na pokazanie sily trudno. w lutym mam chcrzest synka, bedzie zaproszona ale nie sadze, zeby przyszla na spotkanie po chrzcie, bo obedzie sie ono u jej bylej tesciowej:) ot taki pierwszy prztyczek z mojej strony, skoro zaatakowala mnie bezposrednio, nie mam juz zadnych zobowiazan wobec niej. no nie?

czesc dziewczyny, hehe moja tez w wakacje wyjechala z tekstem ze odciagam jej synka od rodziny .. wiec ja jej na to ze ...zeby odciagac kogos od rodziny trzeba ja najpierw miec i umiec stworzyc a jej to zbytnio nie wyszlo hehe no i zmknela ten ryjek swinski:-)

Hej dziewczyny.Witam was wszystkie po świętach.U mnie ok.W końcu święta się skończyły i nareszcie..bo miałam ich dosyć zamiast odpoczywać to cały czas przy garach bo jedni goście przychodzili a drudzy wychodzili.Myślałam,że wszyscy zejdą się na raz i będzie spokój a tu jak n złość każdy przychodził kiedy chciał...
Wiecie musze się pochwalić moja nowa teściowa albo lepiej mama mojego partnera wychwaliła mnie na wszystkie strony,aż jestem dumna z tego ...haha za to jej córka jest wściekła bo mam lepsze względy u niej niż ona sama ale to już inna historia.

reklama
halo, witam w nowym roku. coz mja tesciwa nie odpuscila nam w sylwestra i napisala pelnego zalu i pretensji smsa, rozczarowaniu, niespelnionych oczekiwaniach i prawdziwej milosci jaka nas darzy. nie odpisalismy... dobrze?

Do góry