madziarenko
Aktywna w BB
halo ja nie odzywam sie, o jestem u mojej mamy nie mam tesciowej - hurra. ka3sia, moja tesciowa przez tydzien codzienie dzwonila do mnie, zebym sie zglosila do szpitala, bo juz na pewno bede rodzic. myslalam, ze ja zabije, w koncu jak sie dowiedzialam, ze ona do mojego ginekologa wydzwania i prosi go, zeby mnie skierowal wczesniej do szpitala, to taki szlag mnie trafil, ze zaczelam rodzic z nerwow. teraz jak bede w ciazy nie pozwole sie wtracic do niczego - ABSOLUTNIE. Dzidzia jest twoja i masz absolutne prawo do bycia z dzieckiem sam na sam. Z tego co pamietam, ja mnie bylo najlepiej na poczatku z synkiem jak bylam z nim sama. No chyba, ze jak przyjezdzala moja siostra to jeszcze bylo fajnie, bo ona opiekowala sie mna! Zabezpieczala obiady, zakupy, pranie etc. a reszta przychodzila, zeby potrzymac go na rekach, a tu balagan w domu, laktator przy piersi etc. Takze rob jak uwazasz, w koncu przyjdzie czas, ze bedziesz chciala sie chwalic synkiem i juz
Wesolych Swiat kochane Mamy i prosze ucalowac wszystkie dobre tesciowe (np. Mama Julci) i zapomniec o tych jedzowatych (np. ja). Felice Navidad
Wesolych Swiat kochane Mamy i prosze ucalowac wszystkie dobre tesciowe (np. Mama Julci) i zapomniec o tych jedzowatych (np. ja). Felice Navidad