reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problem z Teściową

halo:) ja nie odzywam sie, o jestem u mojej mamy:) nie mam tesciowej - hurra. ka3sia, moja tesciowa przez tydzien codzienie dzwonila do mnie, zebym sie zglosila do szpitala, bo juz na pewno bede rodzic. myslalam, ze ja zabije, w koncu jak sie dowiedzialam, ze ona do mojego ginekologa wydzwania i prosi go, zeby mnie skierowal wczesniej do szpitala, to taki szlag mnie trafil, ze zaczelam rodzic z nerwow. teraz jak bede w ciazy nie pozwole sie wtracic do niczego - ABSOLUTNIE. Dzidzia jest twoja i masz absolutne prawo do bycia z dzieckiem sam na sam. Z tego co pamietam, ja mnie bylo najlepiej na poczatku z synkiem jak bylam z nim sama. No chyba, ze jak przyjezdzala moja siostra to jeszcze bylo fajnie, bo ona opiekowala sie mna! Zabezpieczala obiady, zakupy, pranie etc. a reszta przychodzila, zeby potrzymac go na rekach, a tu balagan w domu, laktator przy piersi etc. Takze rob jak uwazasz, w koncu przyjdzie czas, ze bedziesz chciala sie chwalic synkiem i juz:)
Wesolych Swiat kochane Mamy i prosze ucalowac wszystkie dobre tesciowe (np. Mama Julci) i zapomniec o tych jedzowatych (np. ja). Felice Navidad

reklama
a moja tesciowa zrobila w pierwsze swieta karczemna awanture mojemu mezowi, za to, ze nie zadzwonil do niej w wigilie. wkurzylam sie i oddzwonilam do niej i sie dowiedzialam, ze odciagam meza od rodziny, wszystkim naokolo probuje udowodnic, ze moja rodzina jest idealna a jej nie, ze manipuluje oraz steruje mezem. tak bylo sympatycznie. no coz, obwiescilam mezowi, ze to byl ostatni raz kiedy moja tesciowa mnie w ten sposob potraktowala i jesli mnie nie przeprosi, nie bedzie widziala ani mnie ani wnuka. skoro rady pani psycholog sie nie sprawdzily czas na pokazanie sily trudno. w lutym mam chcrzest synka, bedzie zaproszona ale nie sadze, zeby przyszla na spotkanie po chrzcie, bo obedzie sie ono u jej bylej tesciowej:) ot taki pierwszy prztyczek z mojej strony, skoro zaatakowala mnie bezposrednio, nie mam juz zadnych zobowiazan wobec niej. no nie?

czesc dziewczyny, hehe moja tez w wakacje wyjechala z tekstem ze odciagam jej synka od rodziny .. wiec ja jej na to ze ...zeby odciagac kogos od rodziny trzeba ja najpierw miec i umiec stworzyc a jej to zbytnio nie wyszlo hehe no i zmknela ten ryjek swinski:-)

Hej dziewczyny.Witam was wszystkie po świętach.U mnie ok.W końcu święta się skończyły i nareszcie..bo miałam ich dosyć zamiast odpoczywać to cały czas przy garach bo jedni goście przychodzili a drudzy wychodzili.Myślałam,że wszyscy zejdą się na raz i będzie spokój a tu jak n złość każdy przychodził kiedy chciał...
Wiecie musze się pochwalić moja nowa teściowa albo lepiej mama mojego partnera wychwaliła mnie na wszystkie strony,aż jestem dumna z tego ...haha za to jej córka jest wściekła bo mam lepsze względy u niej niż ona sama ale to już inna historia.

reklama
halo, witam w nowym roku. coz mja tesciwa nie odpuscila nam w sylwestra i napisala pelnego zalu i pretensji smsa, rozczarowaniu, niespelnionych oczekiwaniach i prawdziwej milosci jaka nas darzy. nie odpisalismy... dobrze?

Do góry