Dobra. To moja kolej. Forum jest miejscem, gdzie możesz zapytać o poradę, nawet medyczną, np dotycząca badań (np. widzę jak staraczki podpowiadają sobie, jakie badania warto jeszcze wykonać i proponują, żeby spytać o nie lekarza) , ale nie o diagnozę! Od tego są specjaliści. Ostatnio jedna z mam proponowała, żeby 3 tyg. dziecku podać leki przeciwbólowe, co
bez decyzji lekarza nie powinno mieć miejsca.
Pokazywanie swoich narządów i wydzielin jest słabym pomysłem i napiszę brutalnie. Po pierwsze nikt na tej podstawie nie udzieli informacji, po drugie, każda rzecz, o której w tej sekundzie pomyślisz może być podniecająca dla kogoś na świecie. Czy naprawdę chcesz, żeby twój biust był wykorzystywany w taki sposób.
Moderacja działa na ile może, ja również, jak ktoś mnie oznacza - działam. czasem niestety nie wiem, że coś się pojawia, bo tych postów dziennie jest kilka tysięcy, dlatego ciesze się, że jest tyle dziewczyn (nie tylko moderatorek), które dbają o nasz wspólny komfort.
@Robertowie może warto, żebyś skontaktowała się z położną, albo doradczynią laktacyjną. Karmienie piersią nie powinno boleć, czasem może być nieprzyjemne.
@Kazumi dziękuję <3