Konsultacja nie zaszkodzi. Trzymam kciuki żeby pomógł. Może akurat. Zrobi usg i dowiesz sie wszystkiego.Był na zwykłym mm i delicolu na początku naszej drogi, delicol nic nie pomagał. U córki wystarczyło kilka dni by zobaczyć czy to Wit d powoduje problemy z brzuszkiem. U niego problemy takie mocne zaczęły się po zmianie mleka na ten bebilon, na nan nie miał takich problemów ale jadl porcję malutkie + mocne zaparcia, więc raczej to nie Wit d.
U osteopaty byliśmy na początku po cesarce, potem nas skierował do fizjo bo mówił że na nasze napięcia lepiej fizjo poradzi ale w akcie desperacji napisałam do tego osteopaty czy znalazłby dla nas termin i czekam na poniedziałek aż da znać, bo jest obecnie z córa w szpitalu. Wykorzystałam chyba wszystkie możliwe opcje oprócz gastrologa
reklama
Owca91
Moderator
po wizycie u osteopaty problem zniknął Już tego samego dnia zaczął jesc porcję po 120ml, osteopata mówił że zrobił mu coś jeszcze przy jelitach i powinny lepiej pracować, usunął napięcie z obręczy barkowej i działał z tym refluksem. Mówił że przez 5 dni syn może mocniej ulewa i faktycznie ulewal mocniej ale minęło. Co więcej nie podawałam mu już mleka specjalnego bez bmk bo pluł nim i nie chciał pić, zaczęłam mu dawac hipp comfort z delicolem i zero płaczu i bólu brzucha przy jedzeniu Także ten człowiek ma złote ręceI jak sytuacja?