mamuska2
Aktywna w BB
Moja coreczka ma 5 miesiecy i od czterech dni dziwnie zachowuje sie przy karmieniu : po paru minutach karmienia butelka ,zaczyna sie wyginanac , napinac ,machac nozkami, raczkami - jest bardzo niespokojna: ciagnie sie za wlosy , uszy ,drapie po buzi... i wypluwa mleko.
z tego tez wzgledu musialam zrezygnowac z karmienia piersia -sprawiala mi bol !(karmilam 50 % -czyli raz butla ,raz cycuch )...:-(
Kiedy nadchodzi czas karmienia nie ukrawam ,ze jestem w stresie -
...musze karmic ja prawie na sile (trzymam raczki ,zeby sie nie drapala po buzi )... i starsznie mi jej zal ...
nie wiem, co robic ...i skad u niej to dziwne zachowanie ...
Myslalam ,ze to moze chodzi o zabki...ale nie wydaje mi sie ,zeby juz szly, poniewaz mala jest bardzo spokojna w czasie dnia , z checia ssie smoka...
Obawiam sie ,ze to problem z zoladkiem ...(???)
Nie wiem ,czy to normalne u niemowlat , ale ona przy kazdym karmieniu robi kupki...
... i sprawia wrazenie , jakby cos ja bolalo podczas picia..........................:-()
z tego tez wzgledu musialam zrezygnowac z karmienia piersia -sprawiala mi bol !(karmilam 50 % -czyli raz butla ,raz cycuch )...:-(
Kiedy nadchodzi czas karmienia nie ukrawam ,ze jestem w stresie -
...musze karmic ja prawie na sile (trzymam raczki ,zeby sie nie drapala po buzi )... i starsznie mi jej zal ...
nie wiem, co robic ...i skad u niej to dziwne zachowanie ...
Myslalam ,ze to moze chodzi o zabki...ale nie wydaje mi sie ,zeby juz szly, poniewaz mala jest bardzo spokojna w czasie dnia , z checia ssie smoka...
Obawiam sie ,ze to problem z zoladkiem ...(???)
Nie wiem ,czy to normalne u niemowlat , ale ona przy kazdym karmieniu robi kupki...
... i sprawia wrazenie , jakby cos ja bolalo podczas picia..........................:-()
Ostatnia edycja: