reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty...

Syla widze w cenach prezentow nie przebierasz :-D dziadki wykosztuja sie :-D
ten globus juz mi sie tez w oczy kiedys rzucil...

reklama
oba prezenty bomba!
Klaudia chcialaby trampoline, ale nie mam gdzie tego tu wstawic;/...(jest teraz w asdzie w promocji za £99)

No i po urodzinkach :-) przyjechał mój brat z żoną i dziećmi, byliśmy z dziewczynkami w kinie i w kąciku zabaw z rybką MiniMini (w centrum handlowym, z okazji dnia dziecka- ale szału nie było, jakieś drętwe laski z olewczym podejściem, w zeszłym roku było o wiele fajniej), później obiad, tort, festyn- w sumie kiepski, dziewczyny pojeździły na kucykach, kupiłam Martusi balona, i poszliśmy na plac zabaw :-) Marta szczęśliwa :-) dostała od chrzestnego grę pułapka na myszy- w sumie to my kupowaliśmy bo mój brat biedny czasu nie miał, mąż stwierdził, że te żabki i małpki są nudne, i wybrał tą grę, ale chyba Martuś jeszcze na nią za mała i trochę zachodu z jej składaniem, ale zobaczymy jak pójdzie gra kiedy będzie więcej czasu, bo dziś to tak w biegu. Od nas takie urządzenie do puszczania dużych baniek mydlanych (badziew okropny, leje się z każdej strony, a ja głupia wyrzuciłam paragon :wściekła/y:) i książkę z bajkami "Poczytaj mi mamo", no i wypad do kina. Talerzyki i kubek z kotkiem będą na dzień dziecka, bo nie zdążyliśmy po nie pojechać. A w piątek wpadła do nas Mysi chrzestna, zabrała ją do sklepu z zabawkami, i Marta wybrała sobie wróżki MAGICZNE WRÓŻKI 3W1 OD EPEE REKLAMA TV NOWOŚĆ!!! (1595859136) - Aukcje internetowe Allegro Jagoda zdziwiona że wybrała natychmiast po wejściu do sklepu- a mała cwaniara wykorzystałą pierwszą nadarzającą się okazję, bo chciała już dawno, a mi było szkoda kasy na takie duperele i się nie zgodziłam :-D i zostawiła kopertę do otwarcia w dniu urodzin- a w niej kasa na wyjazd do niej, czyli do Oslo :-) tak więc już na pewno lecimy w lipcu na cztery dni :-)

no to i my się chwalimy całym stosem prezentów - wyjątkowo trafionym o dziwo zaczniemy od tych najbardziej bzdurnych i dających najwiecej radości TOY STORY ROBOT BUZZ ASTRAL CHODZI ŚWIECI GRA HIT (1626197973) - Aukcje internetowe Allegro i Nowy robot na baterię wyprzedaż bcm (1638728984) - Aukcje internetowe Allegro i cały myk w tym że można je puszczać na siebie i one jakby walczą - któryś się zawsze przewróci i chłopaki walki urządzają po domu (tylko te chińskie dźwięki - brrr) bo Karol mówi że to Buzz z Zurgiem walczy jak w grze którą ostatnio sobie ulubił (aż musiaąłm mu kompa schować bo cały tydzień na zwolnieniu codziennie chciał w to grać a ile można w takie strzelanki grać!!!)
poza tym gry domino takie wypaśne w metalowym pudełku , atlas dinozaurów, grę JAWA GRA PAROSTATEK (1606145038) - Aukcje internetowe Allegro i GRY LEGO GRA 3845 SHAVE A SHEEP POLSKA WERSJA WWA (1623470628) - Aukcje internetowe Allegro
to wszystko wczoraj jak była impreza na kulkach (bardzo udana tak swoją drogą i dla dorosłych bo dzieci nie było a my sobie pogadaliśmy spokojnie:))
a dziś składkowo dostał Prom kosmiczny imaginext Fisher Price Tanio!!! (1637597117) - Aukcje internetowe Allegro
i poza tym MINI DR LAB ILUZJA BEZPIECZNE DOŚWIADCZENIA 5+ !!! (1590588211) - Aukcje internetowe Allegro PODRÓŻ PO EUROPIE GRA PAMIĘCIOWA OD 6 LAT (1545280020) - Aukcje internetowe Allegro i liczydło z ikei
także wszystko bardzo trafione biorąc pod uwagę ostatnie zainteresowania Karola- roboty, pojazdy kosmiczne, liczenie, klocki, gry....w przypadku podobnych zainteresowań polecam ww prezenty:) a jeszcze mu w lidlu bingo kupiłam ostatnio - to też gra na topie, dobry w to jest:)

no no Kasiu, Basiu rewelacja :-)

Baska tylko uważaj aby Karol nie zamarzył całego kompletu Imeginextu z Kosmosu - mi się nie udało i Daniel ma cały .... a tu podsyłam Ci stronkę tam są filmy o tych statkach i przygodach ludzików :-) Fisher-Price - Imaginext

i my juz po jednej czesci urodzin - jeszcze do obrobienia rodzinka :D
Klaudia dostala od dzieci:
torebke, torbe na ramie, 2 sukienki, tunike, 2 miski(a jednak:O!:O!) ramke ze zdjeciem swojego ukochanego hahah, farbki do malowania buzki, dupsy-ozdobki na wlosy-opaski, spinki, kosz na zabawki-spoongebob, naklejki i zeszyt spoongeboba, posciel.

reklama
Ha, ale różne zainetesowania dziewczynek i chłopców :-)
Fajne zabawki Baśka! U nas z pewnością będą rządzić autka oraz lego. Od chrzestnej ma dostać hulajnogę

Do góry