marta18691
Fanka BB :)
Mój dostał na chrzciny pieniążki srebrny wisiorek z krzyżem ubranko jakieś słoiczek dajesz na tyle ile Cię stać wsumie to zawsze lepiej pieniążki i coś drobnego kupić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dostał na chrzciny pieniążki srebrny wisiorek z krzyżem ubranko jakieś słoiczek dajesz na tyle ile Cię stać wsumie to zawsze lepiej pieniążki i coś drobnego kupić
Myślę że wszelkie zabawki interaktywne są dobrym pomysłem na prezent a można już kupić fajne od 90 zł.
Album na zdjęcia ręcznie robiony można znaleźć na różnych grupach na fb z dedykacją super sprawa i mega pamiątka dla malucha.
Wszelkie koce ręczniki itp tak samo fajny prezent a wiadomo że przy maluchu takie rzeczy są potrzebne i często się zużywają.
Chociaż ja osobiście stawiałabym na jakąś fajną zabawkę interaktywna plus album może budżet lekko byłby nadszarpnięty bo tak jak mówiłam takie zabawki można już kupić od 90 zł a album kupowałam u jednej dziewczyny i kosztował 150 zł.
Pozdrawiam.
A mata edukacyjna? Album na zdjęcia dziecka i wpisywanie kiedy co się zadziałoHej dziewczyny,
W przeciągu najbliższego miesiąca idę na dwa chrzty - dziecka koleżanki i kuzynki. Chciałabym kupić jakieś praktyczne, fajne prezenty w cenie do około 200zł. Żadnych łańcuszków, kościelnych bibelotów itp. Przyjecia mają być w luźnej atmosferze i rodzice nie oczekują jakis darów "na bogto"
Prezenty dla dziewczynki i chłopca, dzieci mają teraz - 6 i 8 tygodni.
Z góry dziękuję
Większość rodziców przeważnie ma te rzeczyA mata edukacyjna? Album na zdjęcia dziecka i wpisywanie kiedy co się zadziało