A ja polecam książki. To chyba najfajniejsze, co z rzeczy materialnych można dać dziecku. Nauka i zabawa a jednym. Takim pewniakiem dla przedszkolaka jest Mikołajek, Bolek i Lolek. Bolka i Lolka jako rodzice znamy z dzieciństwa, to taka Polska bajka, teraz w wersji ksiażkowej, prezentowej idealnie na urodzinki
reklama
Dla dziewczynki najlepsze są lalki. To najlepszy uniwersalny prezent Ja kupiłam kiedyś z tej strony Link do: Oryginalne hiszpańskie lalki Bobasy Berenguer - baby born - lalki jak dzieci - lalki dla dziewczynek - Lalki-Berenguer.pl - Sklep! Laleczki są bardzo realistyczne i miękkie w dotyku.
Sorry ale jak widzę te reklamy sklepów internetowych i zabawek to mnie skręca . Ile wam płacą za wrzucenie posta na forum na temat danego produktu/sklepu/strony ? 60 gr,70 gr a może całą złotówkę. Śmieszne jest to że osoby które zachwalają tak te zabawki/ sklepy internetowe , nigdy z nich nie korzystał. Smuteczek zamiast nabijać matki w butelke może pisał byście recenzje jakiś kosiarek, sprzętu budowlanego gdzie ktoś wie co robi i nie kupi takiego chłamu po waszej recenzji kopiuj wklej od koordynatora projektu
Też szukam prezentu dla siostrzenicy i jako, że dziewczynka bardzo chciała rybki, a rodzice nie bardzo chcą się zgodzić na jakiekolwiek zwierzę, to wypatrzyłam dla niej coś takiego:
Link do: Konik morski HEXBUG® Aquabot z małym basenem HexBug Innovation First 460-4309 - Roboty zabawki
Myślę, że to łączy przyjemne z pożytecznym. Robocik porusza się w wodzie i pływa w kółko. Myślicie, że to zainteresuje dziecko?
Link do: Konik morski HEXBUG® Aquabot z małym basenem HexBug Innovation First 460-4309 - Roboty zabawki
Myślę, że to łączy przyjemne z pożytecznym. Robocik porusza się w wodzie i pływa w kółko. Myślicie, że to zainteresuje dziecko?
Teraz wśród dziewczynek króluje Elza z Krainy Lodu może to ? Ja ostatnio kupiłam kostium Elzy W Kielcach mamy taką fajną hurtownie jest w niej mnoooooostwo zabawek dla dzieci. Jak szukam prezentow dla dzieciaków to zawsze ide do tej hurtowni (le-gokielce.pl)
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny przepraszam, że tak Wam wchodzę na wątek ale chciałabym Was zaprosić do mojego sklepu
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie