reklama
Sali-Mali
Zaangażowana w BB
Dla takich 5-latek jest świetna seria z Basią: twarde okładki, przyjazny format, a jak poznaje literki to i zachęca do samodzielnego czytania, dodatkowo gdy jest młodsze rodzeństwo to ksiązki nie "rozszarpią", bo jest na prawdę "mocna" ;-), sprawdzone u mnie w domu.
patrycja.niz
Początkująca w BB
U nas wszystkie znajome dziewczynki oszalały na punkcie kucyków. I co gorsza, to nie mija
patrycja.niz - minie, wszystkie takie mody mijają.
Sali-Mali - ale to chyba zależy od ksiżeczki, bo my kupiliśmy w takiej elastycznej okładce, ale za "Wielką księgę Basi". Żeby się nie rozdrabniać, ale widzę, że jeszcze i tak parę ksiażeczek przed nami, a jeszcze teraz ma wyjść jakaś nowa "Basia i urodziny w muzeum".
Sali-Mali - ale to chyba zależy od ksiżeczki, bo my kupiliśmy w takiej elastycznej okładce, ale za "Wielką księgę Basi". Żeby się nie rozdrabniać, ale widzę, że jeszcze i tak parę ksiażeczek przed nami, a jeszcze teraz ma wyjść jakaś nowa "Basia i urodziny w muzeum".
Ja osobiście kupuję mnóstwo rzeczy na pomyslowamama.pl, to świetna strona pełna genialnych inspiracji, polecam Wam wszystkim kochane
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Moja 4 latka dostała właśnie łuk i teraz jestem Najbardziej Kochanym Tatą Na Świecie.
:-)
Oczywiście bez okazji a teraz w domu mam Meridę. Wolę ją niż jak była kotem w butach.
:-)
Oczywiście bez okazji a teraz w domu mam Meridę. Wolę ją niż jak była kotem w butach.
To nie znaczy, że mamy je zachęcać, by się z nim nie rozstawały.a co myślicie o kupowaniu dzieciakom na prezent gier na tablet, przecież dzieciaki tak szybko uczą się obsługi sprzętu elektronicznego.
reklama
BajkoweUbranka_pl
Fanka BB :)
5 lat to za wcześnie na tablet czy gry,może postaw na coś bardziej przyziemnego jak ubranka z fajnymi bajkowymi motywami,połączysz wtedy przyjemne z pożytecznym i dziecko także będzie zadowolone