reklama
stacy
Fanka BB :)
Jeżeli macie dobre stosunki, możesz zapytać czego nie ma a potrzebuje. Osobiście uważam to za najlepsze wyjście, niż dostać pełno nie potrzebnych rzeczy.
Jeżeli nie chcesz pytać, to kup pampersy tego zawsze dużo schodzi. Jakiś ciuszek dla dziecka ale na później. Bo na teraz na pewno mają. Dla mamy możesz kupić jakiś fajny zestaw kosmetyków. Ja byłam bardzo zadowolona z takiego prezentu.
Jeżeli nie chcesz pytać, to kup pampersy tego zawsze dużo schodzi. Jakiś ciuszek dla dziecka ale na później. Bo na teraz na pewno mają. Dla mamy możesz kupić jakiś fajny zestaw kosmetyków. Ja byłam bardzo zadowolona z takiego prezentu.
etie
Zaciekawiona BB
Małe dziecko to nowy rozdział w życiu. Ponieważ wszystko jest nowe również lista zakupów jest bardzo długa. Dlatego moim zdaniem, cokolwiek kupisz, to będzie to spore wsparcie dla młodych rodziców. My dostaliśmy sporo ubranek z czego się bardzo cieszę, ponieważ czasem przebieramy się i 3 razy dziennie. Dostaliśmy kocyki, pieluszki, kilka zabawek. Jak do tej pory najlepiej sprawdza nam się miś Chicco First Dreams, który ma wbudowany w brzuszku projektor. Wieczorem włączamy misia, aby mała zasypiała przy subtelnym świetle, czasem żeby wyciszyć malucha włączamy też melodie tuż po kąpieli i karmimy się przy "rozgwieżdżonym niebie", emitowanym z projektora.
A dla mamy najlepiej zapytaj z czego byłaby zadowolona. Ja zażyczyłam sobie bieliznę wyszczuplającą, poduszkę do karmienia i wkładki laktacyjne. Pewnie każda mama będzie miała swoje typy.
A dla mamy najlepiej zapytaj z czego byłaby zadowolona. Ja zażyczyłam sobie bieliznę wyszczuplającą, poduszkę do karmienia i wkładki laktacyjne. Pewnie każda mama będzie miała swoje typy.
Ja dostałam m.in dla córci zestaw pościeli i kocyk. Prezent oczywiście bardzo przydatny więc się ucieszyłam, bo długo nam posłuży. Produkty są doskonałej jakości, starannie wykonane w pięknym designie. Od tej pory marka Sleepee stała się moją ulubioną z akcesoriami niemowlęcymi