Warto zainwestować w dobrą pastę do włosów, moim zdaniem to praktyczny i jednocześnie dobry prezent, pastę możesz kupić na Link do: Proraso Tenax pasta do włosów 100ml mają fajne ceny i w dodatku bardzo dobrej jakości kosmetyki do brody, włosów czy cery. Oczywiście możesz wybrać inny prezent, ale nie wiem czy byłby on na tyle fajny, jak dibry kosmetyk.
reklama
Chciałbym się do Was zwrócić z pewną sprawą. Przybliża się u mnie parę okazji prezentowych. Posiadam znaczne trudności z doborem jakichś wypróbowanych upominków. Zastanawiam się właśnie, czy właściwym pomysłem byłoby buty sportowe damskie nike. Posiadacie w tym przedmiocie jakieś mniemanie.
Ostatnia edycja:
Ze swojej strony mogę polecić na prezent dla mężczyzny jakieś elektroniczne rzeczy, albo coś co mu się przyda w jego garażu, czy jakichś hobby, a do tego drobny upominek, jak to: Link do: Kartki urodzinowe ręcznie robione 1/4 - FabryKartka
U mnie akurat kupony się nie sprawdzają, bo mamy zasadę że robienie przyjemności drugiej osobie musi być dobrowolne i nie jest walutą (kuponem). Bo co z tego kuponu, jeśli aktualnie nie mam ochoty robić masaż. A jeśli mam ochotę, to po co w takim razie kupon?
Może ktoś ma lepsze pomysły na używanie takich kuponów, ale ja w te klocki nie umiem.
Zwykle kupuje dla niego ubrania. Lubi takie praktyczne prezenty bo potem nie musi chodzić po sklepach i szukać dla siebie ciuchów Zerknij sobie tutaj do Ombre, w sklepie mają w dobrej cenie spodnie dresowe.
Może ktoś ma lepsze pomysły na używanie takich kuponów, ale ja w te klocki nie umiem.
Zwykle kupuje dla niego ubrania. Lubi takie praktyczne prezenty bo potem nie musi chodzić po sklepach i szukać dla siebie ciuchów Zerknij sobie tutaj do Ombre, w sklepie mają w dobrej cenie spodnie dresowe.
Ostatnia edycja:
ariadnemare
Początkująca w BB
Porządna Wkrętarka i lampy na akumulatory-przydatne na każdym etapie budowy a także po niej żeby coś dokręcić lub poświecić gdy zabraknie prądu.
Ogólnie polecam zajrzeć sobie tutaj:
Link do: Nasadki i klucze nasadowe do grzechotki » buythis.pl
Na miejscu mają duży wybór narzedzi, powinni Ci coś podpowiedzieć. Co się najlepiej przyda.
Ogólnie polecam zajrzeć sobie tutaj:
Link do: Nasadki i klucze nasadowe do grzechotki » buythis.pl
Na miejscu mają duży wybór narzedzi, powinni Ci coś podpowiedzieć. Co się najlepiej przyda.
Ostatnia edycja:
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
To jednak już się nie rozwodzicie? Pewnie pomogły te wyjazdy na weekend, które linkowałaśMy się zaczynamy budować Polecicie jakiś prezent związany z budową domu?