reklama
milka1234
Zaangażowana w BB
Aniay i jak test? Pisz nam tu szybko....
Kochane staraczki, jakby któraś jeszcze nie wiedziała podstawowych informacji jak zwiększyć szansę na dziecko to mam dla Was miłą lekturę na temat przygotowań do ciąży Link do: Jak przygotować się do ciąży? - Mamed - Gabinety lekarskie Wrocław
Staraczka2016
Początkująca w BB
To i ja się dołączam! Jestem chyba najbardziej niedoświadczona z was ;p Mam 21 lat. Nie ma dzieci, nie mam prób za sobą, zaczynamy od kwietnia i liczę na strzał w 10! Byłam już u gina teraz zbieram się na badania, biorę od kilku dni prenatal uno i zmieniam dietę na zdrowszą. Mam pytanie: Wierzycie w te "diety płodności", może stosowałyście i Wam pomogły?
reklama
milka1234
Zaangażowana w BB
Jaka tu cisza....
Za kilkanaście dni i ja startuje. Te miesiące tak szybko zleciały...
Chcem i się boję...
Mała ma dopiero 1.5 roku. Jak dam sobie radę jak od razu się uda. Czy ciąża będzie lepsza niż poprzednia... Czy znów leżenie, szpital, zastrzyki i leki potrzymojace ciążę... Czy też wiele miesięcy bez skutecznych podejść. Kurczę pełno myśli w mojej głowie. Im bliżej maja tym więcej strachu...
Za kilkanaście dni i ja startuje. Te miesiące tak szybko zleciały...
Chcem i się boję...
Mała ma dopiero 1.5 roku. Jak dam sobie radę jak od razu się uda. Czy ciąża będzie lepsza niż poprzednia... Czy znów leżenie, szpital, zastrzyki i leki potrzymojace ciążę... Czy też wiele miesięcy bez skutecznych podejść. Kurczę pełno myśli w mojej głowie. Im bliżej maja tym więcej strachu...
reklama