reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prawie staraczka czyli zaczynamy w marcu

Powodzenia dziewczynki:D

Ja zakupiłam testy owu,ale na razie jedna krecha od 3 dni,a wydaje mi sie że owu bedzie lada dzień. Zobaczymy :D i tak z męzem co 2 /3 dni się tulimy więc szansa na trafienie jest duża:)

reklama
Aniay trzymam kciuki && :) Kruszyca a Ty szybko się kuruj:):)

Mam nadzieje, że ten wątek będzie bardziej szczęśliwy, bo na innych dziewczyny niestety szczęście szybko zamieniały w płacz:(

To i ja się dołączam! Jestem chyba najbardziej niedoświadczona z was ;p Mam 21 lat. Nie ma dzieci, nie mam prób za sobą, zaczynamy od kwietnia i liczę na strzał w 10! Byłam już u gina teraz zbieram się na badania, biorę od kilku dni prenatal uno i zmieniam dietę na zdrowszą. Mam pytanie: Wierzycie w te "diety płodności", może stosowałyście i Wam pomogły?

Staraczka witaj. Moim zdaniem "dieta" i styl życia bardzo dużo daje. Ale chyba raczej zbilansowana, zdrowa, pełnowartościowy, niż jakas specjalna staraczkowa, ciążowa itp ;)

reklama
Jaka tu cisza....
Za kilkanaście dni i ja startuje. Te miesiące tak szybko zleciały...
Chcem i się boję...
Mała ma dopiero 1.5 roku. Jak dam sobie radę jak od razu się uda. Czy ciąża będzie lepsza niż poprzednia... Czy znów leżenie, szpital, zastrzyki i leki potrzymojace ciążę... Czy też wiele miesięcy bez skutecznych podejść. Kurczę pełno myśli w mojej głowie. Im bliżej maja tym więcej strachu...

reklama
Do góry