reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prasowanie ubranek???

ja tez chcem suszarke tylko gdzie ja ja wstawie jak ani w kuchni ani w łazience nie ma miejsca moze w salone coo:)

reklama
Ja prasuje i prasowalam wszystko to co wymagalo tego...Moje dziecko nigdy nie chodzi w pomietolonych ubraniach...Ogolnie prasowac nie lubie,tak samo jak sprzatania,ale w domu mam czysto mimo wszystko :-) Nienawidze balaganu i jak wiem ze mam nawet trzy szklanki w zlewie to nie usiade do poki ich nie umyje-poprostu nie umiem spokojnie sie relaxowac jak wiem ze cos jest do zrobienia:-D

Ja piore w loveli i płucze też w loveli prasowałam cały czas ubranka ale mały tak szybko mi je wymienia w ciągu dnia że pranie goni pranie wiec juz nie prasuje bo mi dnia brakuje .,:tak::szok: masakra niemam czasu na prasowanie :tak:

ja prałam w jellpie i płukałam w białym lenorze i prasowałam do 5 miesiaca i teraz piore w naszym proszku i nic małej nie jest:tak::tak::tak::tak:

Ja również nie prasuję, bo raz mam malo czasu, a dwa to jestem trochę leniwa. Dlatego piorę ubranka chłopców w Jelpie Soft 2w1 bo on już ma w sobie środek zmiękczający i zmiękcza ubranka, co jest cenne jeżeli ich potem nie zamierzamy prasować. Coż, przy dwójce brudasów, gotowaniu, sprzątaniu, i wiele innych domowych zajęciach, trzeba poszukiwać wygodnych rozwiązań ułatwiających choć trochę nasze ciężkie zmagania z naszymi pociechami :-D

reklama
widzę że zdania podzielone:-)
ja prasuję, uwielbiam mieć wyprasowane poskładane ubranka , jak i również moje czy męża ciuchy, kwestia przyzwyczajenia.No i lubię prasować:-D
Choć również na nadmiar wolnego czasu nie narzekam:baffled:

Do góry