reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
ja tez chcem suszarke tylko gdzie ja ja wstawie jak ani w kuchni ani w łazience nie ma miejsca moze w salone coo
tylko wybierz jakiś łądnie prezentujący się model ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja prasuje i prasowalam wszystko to co wymagalo tego...Moje dziecko nigdy nie chodzi w pomietolonych ubraniach...Ogolnie prasowac nie lubie,tak samo jak sprzatania,ale w domu mam czysto mimo wszystko :-) Nienawidze balaganu i jak wiem ze mam nawet trzy szklanki w zlewie to nie usiade do poki ich nie umyje-poprostu nie umiem spokojnie sie relaxowac jak wiem ze cos jest do zrobienia
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ja ubranka prasowałam 2,5 miesiąca i juz nie prasuje- piorę i płukam w jelpie ;-)
Witaj Mata
Witaj Mata
Ja piore w loveli i płucze też w loveli prasowałam cały czas ubranka ale mały tak szybko mi je wymienia w ciągu dnia że pranie goni pranie wiec juz nie prasuje bo mi dnia brakuje ., masakra niemam czasu na prasowanie
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jak dla mnie po Jelpie ze zmiękczaczem ubranka są sztywne i muszę prasować może zbyt wymagająca jestem...
mamajasia
Aktywna w BB
Ja również nie prasuję, bo raz mam malo czasu, a dwa to jestem trochę leniwa. Dlatego piorę ubranka chłopców w Jelpie Soft 2w1 bo on już ma w sobie środek zmiękczający i zmiękcza ubranka, co jest cenne jeżeli ich potem nie zamierzamy prasować. Coż, przy dwójce brudasów, gotowaniu, sprzątaniu, i wiele innych domowych zajęciach, trzeba poszukiwać wygodnych rozwiązań ułatwiających choć trochę nasze ciężkie zmagania z naszymi pociechami
reklama
morulik
październikowa mama
widzę że zdania podzielone:-)
ja prasuję, uwielbiam mieć wyprasowane poskładane ubranka , jak i również moje czy męża ciuchy, kwestia przyzwyczajenia.No i lubię prasować
Choć również na nadmiar wolnego czasu nie narzekam
ja prasuję, uwielbiam mieć wyprasowane poskładane ubranka , jak i również moje czy męża ciuchy, kwestia przyzwyczajenia.No i lubię prasować
Choć również na nadmiar wolnego czasu nie narzekam
Podziel się: