Nel331
Fanka BB :)
Nie, test negatywnyCześć dziewczyny, czy mogłybyście mi powiedzieć, czy ten test jest pozytywny? Bo już świruje… to test z poniedziałku, był śluz płodny. Zobacz załącznik 1426150
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, test negatywnyCześć dziewczyny, czy mogłybyście mi powiedzieć, czy ten test jest pozytywny? Bo już świruje… to test z poniedziałku, był śluz płodny. Zobacz załącznik 1426150
Nie, test negatywnyXal
Żałuje, ze nie zrobiłam w kolejne dni, bo dzisiaj już pokazuje mi bardzo słaba kreskę.Nie, test negatywny
moim zdaniem ciutkę mu brakuje. A robiłaś wcześniej żeby moc porównać? Tak byłoby najlepiej ta 2 kreska powinna być ciutkę ciemniejsza od kreski kontrolnejCześć dziewczyny, czy mogłybyście mi powiedzieć, czy ten test jest pozytywny? Bo już świruje… to test z poniedziałku, był śluz płodny. Zobacz załącznik 1426150
Właśnie nie robiłam, bo skończyłam okres 15.07… mam bardzo nieregularne miesiączki, ale od jakiegoś czasu (biorę duphaston na wywołanie), chyba marca/kwietnia zauważyłam, że owulacja występuje u mnie bardzo szybko. W kwietniu @ skończyła mi się 25, a test owulacyjny pokazał mi pozytyw już 28 (załączam zdjęcie). Szczerze już trochę odpuściłam, bo staramy się kilka miesięcy i nic. Dzisiaj czuje jedynie ból w jajnikach, może nawet nie ból tylko kłucie. Eh, im bardziej się chce tym gorzej…moim zdaniem ciutkę mu brakuje. A robiłaś wcześniej żeby moc porównać? Tak byłoby najlepiej ta 2 kreska powinna być ciutkę ciemniejsza od kreski kontrolnej
słuchaj, ja rzuciłam testy po 5 miesiącach bo nie miało to u mnie sensu przez nieregularny cykl 33/35 dni.. jak miałam śluz były negatywne, 4 dni przed okresem test owulacyjny był pozytywny to nie miało najmniejszego sensu dlatego skończyliśmy z tym. Zaczęliśmy się „bawic” ale nic nie oczekiwać! 3 miesiące później byłam w ciąży psychika tez robi dużo, postaraj się wyluzować i nie uprawiać seksu tylko po to żeby był dzidziuś - wiem, ze to nie jest łatwe.. sama to przechodziłam. Ale odkąd odpuściłam się udałoWłaśnie nie robiłam, bo skończyłam okres 15.07… mam bardzo nieregularne miesiączki, ale od jakiegoś czasu (biorę duphaston na wywołanie), chyba marca/kwietnia zauważyłam, że owulacja występuje u mnie bardzo szybko. W kwietniu @ skończyła mi się 25, a test owulacyjny pokazał mi pozytyw już 28 (załączam zdjęcie). Szczerze już trochę odpuściłam, bo staramy się kilka miesięcy i nic. Dzisiaj czuje jedynie ból w jajnikach, może nawet nie ból tylko kłucie. Eh, im bardziej się chce tym gorzej…