spelnicmarzenie
Fanka BB :)
dokładniePrecyzując - owulacja wystąpi w ciągu 24-36h od piku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładniePrecyzując - owulacja wystąpi w ciągu 24-36h od piku.
Tzn ? Tak z ciekawości ile dni od piku tutaj miałaś owulacje ?To są moje, tam masz na jednym z ostatnich napisane PIK, z ciekawości później robiłam jakie wychodzą za pierwszym razem później nie robiłam. Musi być delikatnie ciemniejsza od kreski kontrolnej. Wtedy wystąpiła prawdopodobnie owulacja. U mnie się to niestety nie sprawdza bo owulacja jest zupełnie w inny dzień
ciężko stwierdzić.. nawet mierzenie temperatury mi nie pomaga a mimo to zaszłam w ciąże. I to na pewno nie wtedy kiedy na pasku była owulacjaTzn ? Tak z ciekawości ile dni od piku tutaj miałaś owulacje ?
To u mnie chyba coś jest nie tak bo praktycznie od 10 dnia cyklu robiłam przez 10 dni i w sumie wychodzi na to, ze we wszystkich jest tylko linia testowa…. Mam regularne cykle 28 dni. Zaczynam się niepokoić, ze coś jest ze mną nie tak.To są moje, tam masz na jednym z ostatnich napisane PIK, z ciekawości później robiłam jakie wychodzą za pierwszym razem później nie robiłam. Musi być delikatnie ciemniejsza od kreski kontrolnej. Wtedy wystąpiła prawdopodobnie owulacja. U mnie się to niestety nie sprawdza bo owulacja jest zupełnie w inny dzień
pokazuje pik już powinnaś przestać je robić, zacząć w razie czego przy kolejnym cyklu od początkuHejka, dziewczyny
Zaczeły się u mnie dopiero wczoraj objawy takie jak zwykle podczas dni płodnych. Postanowiłam zrobić z ciekowości test - kupiłam ten z Rossmana. Choć teoretycznie dni płodne powinny sie zaczac tydzien temu coś się chyba opozniło. Wczoraj i dziś test pozytywny jest sens robic je dalej ? kiedy bedzie owulacja ? Zobacz załącznik 1426107
wtedy kiedy powinna przyjsc miesiączka zrób jak się tylko spóźni 3/4 dni.oki, czyli w takim razie jesli chodzi o cały cykl i zrobienie testu ciążowego to też powinnam go w takim razie zrobić tydzień później ? Jak to wygląda ? bo wychodzi na to, że wszystko przesunęło się równo o tydzień.