reklama
Rozwiązanie
Nie koniecznie we wczesniekszych ciazach niektore testy wychodzily negatywne lub malo widoczne, a bylam w 6 tygodniu- ciaza potwoerdzona przez lekarza. Nie ma na to reguly, kazda jest inna i kazda ma inny organizm. Bete dzis zrobilam ale wynil bede miala dopiero jutro popoludniuTo po takim czasie test powinien już wyjść z bordową kreską. Zrób dla pewności betę a jak będzie negatywna to do lekarza.
reklama
L
Lila2340
Gość
Hej dziewczyny m pytanie staram się z chłopakiem już jakiś czas o nasze słodkie maleństwo dziś jestem 9 dni przed @ wczoraj nie wiem po co i nie wiem czemu zrobiłam rano test oczywiście biało wieczorem coś mnie podkusilo abym zobaczyla ten test i oto ujzalam to co myślicie mogę mieć nadzieję że się w końcu udało? Wiem że dużo za wcześnie zrobiłam. Jestem niecierpliwa
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Po czasie się nie odczytuje wyniki bo zachodzą reakcje chemiczne. 9dni przed @ to raczej ciężko żeby test wyszedł ale to zależy kiedy była owu i jak długie masz cykleHej dziewczyny m pytanie staram się z chłopakiem już jakiś czas o nasze słodkie maleństwo dziś jestem 9 dni przed @ wczoraj nie wiem po co i nie wiem czemu zrobiłam rano test oczywiście biało wieczorem coś mnie podkusilo abym zobaczyla ten test i oto ujzalam to co myślicie mogę mieć nadzieję że się w końcu udało? Wiem że dużo za wcześnie zrobiłam. Jestem niecierpliwa Zobacz załącznik 940959Zobacz załącznik 940960
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
I jak test robiłaś?powtórzę JUTRO jak dobrze wiedzieć,że ktoś jeszcze ją widzi bo myślałam,że to omamy
G
gosc6
Gość
Nawet na testach jest napisane, żeby po iluśtam minutach nie brać już wyniku pod uwagę. Jeśli na początku była jedna, to tak jest. Zrób w dniu spodziewanej miesiączki.Hej dziewczyny m pytanie staram się z chłopakiem już jakiś czas o nasze słodkie maleństwo dziś jestem 9 dni przed @ wczoraj nie wiem po co i nie wiem czemu zrobiłam rano test oczywiście biało wieczorem coś mnie podkusilo abym zobaczyla ten test i oto ujzalam to co myślicie mogę mieć nadzieję że się w końcu udało? Wiem że dużo za wcześnie zrobiłam. Jestem niecierpliwa Zobacz załącznik 940959Zobacz załącznik 940960
robiłam .dzisiaj jedna kreska.chyba to byl fałszywy alarm nie powiem trochę miałam nadzieję [/QUOT
No szkoda ale jeszcze się uda zobaczysz
Madzia04071990
Fanka BB :)
Dziewczyny prosze o pomoc moze inne opinie dadza mi jeszcze nadzieje, wynik bety dopiero jutro, a ja chyba oszaleje
Czy widzicie tu cienie? Testy sa z wczoraj i jeden z dzis. Nie wiem juz co myslec,bo clearblue pokazuja cien, z apteki rowniez a kupilam z inbej firmy i negatywny. Elektryczny rowniez nie pokazuje ciazy i jestem skolowana sa to testy z przed kilku dni i z dzis. z gory dziekuje!
Czy widzicie tu cienie? Testy sa z wczoraj i jeden z dzis. Nie wiem juz co myslec,bo clearblue pokazuja cien, z apteki rowniez a kupilam z inbej firmy i negatywny. Elektryczny rowniez nie pokazuje ciazy i jestem skolowana sa to testy z przed kilku dni i z dzis. z gory dziekuje!
Załączniki
reklama
jasani
Fanka BB :)
Jak dla mnie wszystkie sa negatywne. Ile spóźnia Ci się okres?Dziewczyny prosze o pomoc moze inne opinie dadza mi jeszcze nadzieje, wynik bety dopiero jutro, a ja chyba oszaleje