reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pozytywny czy nie?

Okres miałam 14 marca, więc 10dpo i 23 dc cykle mam 29 dniowe, dziś mam moją imprezę urodzinową i chciałam mieć jakąkolwiek pewność czy jestem czy nie jestem bo zamierzam pić alkohol. Seks metoda przerywana, wiem że to żadne zabezpieczenie jednak z mężem jeszcze nie staramy się o dziecko, jednak jak „wyskoczy” to nic się nie stanie.
Test z porannego moczy.
IMG_3809.jpeg

Załączniki

• IMG_3812.jpeg
    IMG_3812.jpeg
    763,6 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Jeżeli zrobiłaś inny i nie ma kreski to ten mógł być wadliwy , najlepiej zrób jeszcze 1-2 ale staraj się nie pić przez 2-3 h i nie sikać

Jeżeli zrobiłaś inny i nie ma kreski to ten mógł być wadliwy , najlepiej zrób jeszcze 1-2 ale staraj się nie pić przez 2-3 h i nie sikać
no u mnie z nie piciem jest ciężko, ale mogę długo nie sikać. Na pewno jeszcze koło 16 powtórzę test, nie wiem czy ma to związek z testem ale przyjmuje acard 75 mam nadpłytkowość samoistną

no u mnie z nie piciem jest ciężko, ale mogę długo nie sikać. Na pewno jeszcze koło 16 powtórzę test, nie wiem czy ma to związek z testem ale przyjmuje acard 75 mam nadpłytkowość samoistną
jeżeli chodzi o test to nie ma nic wspólnego , nigdy nie używałam tych testów więc nie wiem czy często zdążają się fałszywie pozytywne . Najlepiej sprawdzić jeszcze raz , jak masz jeszcze taki w domu to zrób ten sam i inny , o nie picie chodzi dlatego żebyś nie maila zbytnio moczu rozcieńczonego ,bo przy niskich wartościach bety może mieć to znaczenie

Dziwna sytuacja powtórzyłam wieczorem ten sam test i biel wizira, rano w niedzielę miałam jeszcze wyraźniejszą (choć nadal bardzo bladą kreskę) a dziś rano biel wizira, okres mam mieć dopiero piątek/sobote. Wczoraj wieczorem strasznie prawy jajnik mnie kuł. Wszystkie opisane testy były tej samej firmy a dwa razy próbowałam innej płytkowy to biel

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry