reklama
U
użytkownik an
Gość
Ja się zastanawialam już od kilku dni nad tymJa się zaczynam zastanawiać czy to nie jest jakiś trol.
Carenik
Fanka BB :)
Mi tez sie wydaje ze ktos tu nam na sile chce udowodnic ze w ciazy jest. A beta to nie progesteron uwalniany skokowo. Tu rosnie stopniowo i kreska tez ciemnieje stopniowo.Ja się zaczynam zastanawiać czy to nie jest jakiś trol.
sara931223
Zaangażowana w BB
Dziewczyny myślcie sobie co chcecie.... Przepraszam ale co dla Ciebie znaczy ,, trol"???
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Troll czyli ktoś, kto wzbudza wokół siebie zainteresowanie na forum, wypisując rzeczy, które mają wzburzyć lub zainteresować innych uczestników forum.Dziewczyny myślcie sobie co chcecie.... Przepraszam ale co dla Ciebie znaczy ,, trol"???
Mamy z tym baaaardzo często do czynienia na BabyBoom [emoji6]
sara931223
Zaangażowana w BB
No ok ale ja nie chce wzbudzić nie wiadomo jakiego zainteresowania moja osobą... Ci co uważają że ściemniam to nie muszą mi odpisywać... A nie wyjeżdżają z takimi tekstami... A nie pomyśleli że tej drugiej osobie mogą sprawić przykrość?!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Bez przesady...
sara931223
Zaangażowana w BB
Dziewzynyny, jeśli kogoś ostatnio obraziłam moim wpisem to chce Was PRZEPROSIC... Ale naprawdę wyszedł mi taki test... Dzisiaj powtórzyła i już zgupialam A gina mam w piątek o 14.45
Załączniki
reklama
Carenik
Fanka BB :)
Sara... Nikogo nie urazilas, zadna z nas nie jest glupia zeby wierzyc ze z negatywnego robi sie nagle pozytyw i na odwrot... I ze teest utleni sie do takiego stopnia w 3 godziny...
Beta i rosnie i maleje STOPNIOWO, wiec i kreska wzamacnia sie lub oslabia po poronieniu z dnia na dzien. Nie hurr dur pojawiam sie i znikam...
Test mowi, ze ciazy brak...
Beta i rosnie i maleje STOPNIOWO, wiec i kreska wzamacnia sie lub oslabia po poronieniu z dnia na dzien. Nie hurr dur pojawiam sie i znikam...
Test mowi, ze ciazy brak...