reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozytywne testy owulacyjne, przesunięta owulacja ?

Ale nie wytrzymałam i zrobiłam jeszcze dziś owulacyjny 😂 dwie takie same krechy, załączam zdjęcie myślicie ze na 29 był jednak pik ? Wiem, wiem jestem strasznie niecierpliwa 🤣

Załączniki

• 122A6496-BB90-4271-BE4A-BD46113929DB.jpeg
    122A6496-BB90-4271-BE4A-BD46113929DB.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 282
reklama
Ale nie wytrzymałam i zrobiłam jeszcze dziś owulacyjny 😂 dwie takie same krechy, załączam zdjęcie myślicie ze na 29 był jednak pik ? Wiem, wiem jestem strasznie niecierpliwa 🤣
A robiłaś dziś test ciążowy?
Bo jak dla mnie to z dziś owulacyjny też jest pozytywny

A robiłaś dziś test ciążowy?
Bo jak dla mnie to z dziś owulacyjny też jest pozytywny
Niestety nie, bo w aptece obok mnie były tylko te o czułości 25ml i nie chciałam się rozczarowywać, a nie miałam czasu przed praca by pójść. Ja nie wiem o co chodzi z tym owulacyjny dziś tez :( czemu ta kontrolna kreska dziś taka mocna a wczoraj słabsza od testowej ? To w końcu wczoraj mógł być pik, czy dziś tez może być ? Głupieje :( niby staram się wierzyć, ze te testy owulacyjne nie wykryją ciąży ale wczoraj nawet ktoś napisał, ze przeczytała to na ulotce z opakowania testów owu, ze mogą wykryć ciąże, wiec już nic nie wiem :(

Niestety nie, bo w aptece obok mnie były tylko te o czułości 25ml i nie chciałam się rozczarowywać, a nie miałam czasu przed praca by pójść. Ja nie wiem o co chodzi z tym owulacyjny dziś tez :( czemu ta kontrolna kreska dziś taka mocna a wczoraj słabsza od testowej ? To w końcu wczoraj mógł być pik, czy dziś tez może być ? Głupieje :( niby staram się wierzyć, ze te testy owulacyjne nie wykryją ciąży ale wczoraj nawet ktoś napisał, ze przeczytała to na ulotce z opakowania testów owu, ze mogą wykryć ciąże, wiec już nic nie wiem :(
Może być też, że jest długi peak i Ci wczoraj wyłapalo i się dalej utrzymuje, a zrób dziś jeszcze wieczorem koło 17 test. Zobaczymy co następny pokaże

Może być też, że jest długi peak i Ci wczoraj wyłapalo i się dalej utrzymuje, a zrób dziś jeszcze wieczorem koło 17 test. Zobaczymy co następny pokaże
Miałam zamysł zeby zrobić jutro rano z tego samego moczu, owulacyjny i ciążowy. Ale nie wiem czy to trafny pomysł :/ może kupić. Innej firmy te owulki ?

Miałam zamysł zeby zrobić jutro rano z tego samego moczu, owulacyjny i ciążowy. Ale nie wiem czy to trafny pomysł :/ może kupić. Innej firmy te owulki ?
Jeśli chodzi o owulacyjne to ogólnie zalecane jest robienie ich w godzinach wieczornych, ja zawsze robiłam koło 16-17, nawet i później. Możesz spróbować i innej firmy, ale jak robiłaś wszystkie te, to bym została przy tych

Jeśli chodzi o owulacyjne to ogólnie zalecane jest robienie ich w godzinach wieczornych, ja zawsze robiłam koło 16-17, nawet i później. Możesz spróbować i innej firmy, ale jak robiłaś wszystkie te, to bym została przy tych
Okej zostanę przy tych ;) sprawdzimy co i jak

reklama
Do góry