reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozytywne testy, a teraz negatywne????

Jutro się dowiem . :( bo tak tutaj bez skierowania ciężko a prywatnie sprawdzałam 90€ nawet żeby iść do ginekologa najpierw trzeba się zapisać do rodzinnego i on daje skierowanie do ginekologa 🙈 a jeżeli jest ciąża potwierdzona testami to wtedy można odrazu do położnej bo tutaj to oddzielnie działa 🙉ginekolog tutaj ciąży nie prowadzi :( i takie opóźnienie jest mega stresujące w takim wypadku , tym bardziej ze w czerwcu poroniłam .a tez zaczęłam dostawać czerwony śluz i poszłam do szpitala by coś mi dali na podtrzymanie ale ze to był 8 tydz powiedzieli ze nie traktują to jeszcze jak ciąży wiec widocznie tak musi być oni nic nie mogą zrobić 😡

reklama
Jutro się dowiem . :( bo tak tutaj bez skierowania ciężko a prywatnie sprawdzałam 90€ nawet żeby iść do ginekologa najpierw trzeba się zapisać do rodzinnego i on daje skierowanie do ginekologa 🙈 a jeżeli jest ciąża potwierdzona testami to wtedy można odrazu do położnej bo tutaj to oddzielnie działa 🙉ginekolog tutaj ciąży nie prowadzi :( i takie opóźnienie jest mega stresujące w takim wypadku , tym bardziej ze w czerwcu poroniłam .a tez zaczęłam dostawać czerwony śluz i poszłam do szpitala by coś mi dali na podtrzymanie ale ze to był 8 tydz powiedzieli ze nie traktują to jeszcze jak ciąży wiec widocznie tak musi być oni nic nie mogą zrobić 😡
Może jutro zrób kolejny test, innej firmy?
Tak z ciekawości zapytam, w jakim kraju mieszkasz?

Może jutro zrób kolejny test, innej firmy?
Tak z ciekawości zapytam, w jakim kraju mieszkasz?
Już nie kupowałam żeby głowy sb nie psuć mam nadzieje ze jutro coś lekarz powie :( w Holandii ;( a z wcześniejsza ciąża dzwoniąc do położnej ze zrobiłam test i chce potwierdzić ciaze to pierwsze co zapytała czy chce urodzić czy aborcje ja oburzona i ze to oczywiste ze urodzić . To dostałam tylko odpowiedz ze tu jest taka procedura i musza zapytac :( nie wiem czy na takich lekarzy trafiłam albo wszędzie tu takie podejście maja ;o

Hej ja tu nowa ale też z Holandii i jak się potoczyła sprawa jeśli mogę spytać?

Do góry