reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozytywne testy, a teraz negatywne????

Mianowicie okres spóźnia mi się już 16 dni . Według kalendarzyka miałam owulacje w ten dzień kiedy złapało mnie choróbsko . Wczoraj robiłam test i wyszedł bardzo szybko taki o to wynik …. Dziś powtórzyłam test z porannego moczu i test wyszedł negatywny . Nie wiem co mam robić . W czerwcu poroniłam w 7 tygodniu i się boje ze znowu może mi się to przytrafić . Do lekarza mam termin w środę a już mnie nerwy zrzeraja . A w ciągu tych dwóch tygodni testy ciagle pokazywały albo negatywny test albo cień cienia i tak dwa tyg w nie pewności . Mieszam za granica i tu ciężko o skierowanie na betę :( już dawno bym ja zrobiła ;( wczoraj jak zobaczyłam dwie piękne grubsze krechy aż się popłakałam ze szczęścia a dziś rano znów rozczarowanie

Załączniki

• IMG_2456.jpeg
    IMG_2456.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 133
  • IMG_2455.jpeg
    IMG_2455.jpeg
    150 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Mianowicie okres spóźnia mi się już 16 dni . Według kalendarzyka miałam owulacje w ten dzień kiedy złapało mnie choróbsko . Wczoraj robiłam test i wyszedł bardzo szybko taki o to wynik …. Dziś powtórzyłam test z porannego moczu i test wyszedł negatywny . Nie wiem co mam robić . W czerwcu poroniłam w 7 tygodniu i się boje ze znowu może mi się to przytrafić . Do lekarza mam termin w środę a już mnie nerwy zrzeraja . A w ciągu tych dwóch tygodni testy ciagle pokazywały albo negatywny test albo cień cienia i tak dwa tyg w nie pewności . Mieszam za granica i tu ciężko o skierowanie na betę :( już dawno bym ja zrobiła ;( wczoraj jak zobaczyłam dwie piękne grubsze krechy aż się popłakałam ze szczęścia a dziś rano znów rozczarowanie
Testowałam już ze wszystkie marki testów i ciagle albo pozytywny i negatywny . Nie raz ten 10uml c pokazywał negatywne a te 25 pozytywne

Jednak chyba nic z tego ;( po tylu dniach spóźniające się okresu i wczorajszym teście pozytywnym . Rozkręca mi się okres :( narazie delikatnie jest takie kropki żywej krwi . :( 😭

Jednak chyba nic z tego ;( po tylu dniach spóźniające się okresu i wczorajszym teście pozytywnym . Rozkręca mi się okres :( narazie delikatnie jest takie kropki żywej krwi . :( 😭
To znowu ja 🙈 zwariuje chyba . „Okres” dużo mniej obfity niż zawsze dlatego mnie to trosze zastanowiło i znów zrobiłam test z rana :( jutro lekarz 🙈

Załączniki

• IMG_2493.jpeg
    IMG_2493.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 149
reklama
Do góry